10 DEJLIGE TING AT TAGE SIG TIL I EFTERÅRSFERIEN

billede-05-10-2017-11-50-59Godmorgen venner. Gad vide, om I har efterårsferie? Mon ikke en del af jer har? Jeg har ikke og bruger de fleste af mine dage på bachelorskrivning. Men derfor skal i ikke snydes for, at jeg har lavet en lille liste med 10 dejlige ting at tage sig til, hvis man er så heldig at have fri. Måske man også kan lade sig inspirere, hvis man, ligesom jeg, ikke har udsigt til ferie, men stadig gerne vil have lidt feriestemning? I alle tilfælde vil jeg prøve at se, om jeg ikke kan nå et par af punkterne på listen. Og så lade som om, jeg har ferie. Punkt nummer otte har jeg planer om, at Tobber og jeg skal torsdag eftermiddag (det ved han bare ikke – med mindre han læser med?).

10 dejlige ting at tage sig til i efterårsferie

  1. Gå en lang tur i Riis Skov med en varm kop kaffe
  2. Bage en god tærte. Gerne æble, nu hvor de er i sæson. Eksempelvis denne her – den er virkelig god!
  3. Invitere veninder på varm chokolade og chokoldeboller
  4. Have en brætspilsaften eller alternativt besøge Brætspilscafeen. Jeg elsker selv Hint og Alias!
  5. Besøge Aros. Mit yndlingssted
  6. Lave en simreret, der tager laaaang tid
  7. Rydde op i klædeskabet og gå ned til genbrug med det, du ikke længere vil bruge
  8. Besøge Grosserbadet en kold eftermiddag
  9. Drikke te hos Perks og spise scones. De har de bedste slags!
  10. Sidde på cafe med en stak magasiner og en god bog og kigge på mennesker

I må have en dejlig tirsdag – ferie eller ej.

Husk at I kan følge mig på Bloglovin’ lige her

GemGem

GemGem

No Comments

Leave a Reply