I september vil jeg2

God lørdag formiddag – eller morgen er det vel egentlig. I dag vil jeg starte en lille portefølje her på bloggen. Jeg vil nemlig ved indgangen til hver måned lave en liste over 10 ting, jeg glæder mig til, eller som jeg gerne vil nå i den kommende måned. I kan se det som et hyggeligt indblik i min kalender eller måske blive opdateret på, hvilke arrangementer I kan glæde jer til.

Og nu er vi jo faktisk kommet til en af årets mest magiske måneder, hvis man spørger mig. Lige der, hvor man stadig kan have sandaler på men samtidig begynder at finde striktrøjerne frem og hvor duggen hænger i græsset til sent hen på morgenen og vinden bliver frisk og crispy.

I september er der masser af ting jeg glæder mig til. Både store og små. I september vil jeg nemlig gerne:

♥ Tage på Food Festival. Det skal jeg faktisk i dag, og jeg glæder mig så meget.

♥ Holde både min lillesøsters og farfars fødselsdag i selvsamme weekend. Jeg elsker familiefødselsdage, og jeg går allerede og pønser på, hvad jeg mon skal give min lillesøster. Hvad ønsker piger på 16 sig?

♥ Læse “En plus en” af Jojo Moyes færdig. Jeg mangler ikke særlig mange sider, og tænkte, at jeg ville skrive en anbefaling.

♥ Tage til Danmarks største fredagsbar med mine søde studieveninder. Jeg synes faktisk ikke, at det har været særlig godt de sidste par år, men måske vi er heldigere denne gang.

♥ Investere i et par gode (og pæne) vintersko. Jeg drømmer lidt om disse fra altid gode Billi Bi.

♥ Spise masser af blommer fra min mors have mens det stadig er sæson. Jeg tænker, at også skal kaste mig ud i en opskrift med blommer. Måske små, lækre blommetærter?

♥ Starte til svømning hos Aarhus Studentersvømning sammen med min gode veninde. Jeg har aldrig lært at svømme crawl, og det skal der laves om på i år. Faktisk kan man gå til svømning to gange om ugen for 450 kr. for et helt år. Et lille tip, hvis man er en vandhund.

♥ Jeg skal en hel del til København i september med mit studie, og jeg tænker at udnytte det, så måske det bliver til en forlænget weekend i slutningen af september sammen med Tobber.

♥ Nyde mine hortensiaer det sidste stykke tid, de lever. I år har jeg nemlig fået de største, flotteste blomster. Derudover skal jeg vidst også have plantet dem her ud, selvom de faktisk står ligeså fine stadigvæk – og nu har de altså holdt i 10 uger!

♥ Øve mig endnu mere i at holde mobil-fri. Jeg har udviklet min egen lille metode til at gøre det nemmere. Måske jeg skal dele ‘tricket’? Det går faktisk ganske godt, men man kan vist altid blive bedre.

Det var vist det for denne gang. Jeg håber, I kan bruge indlægget til noget. Jeg synes selv, det er hyggeligt, når andre laver lignede indlæg. I må have en mægtig lørdag, med alt hvad der hører til. Jeg skal selv et smut forbi Food Festival, besøge min søde lillesøster der er blevet opereret i knæet og ikke mindst til fest med mit studie.

I september vil jeg3