Jeg kan huske, at jeg sad på LynFabrikken i vinduskarmen en solskinsmorgen. Jeg havde købt et domæne, der skulle blive til mit hjørne af internettet, men jeg vidste ikke, hvad jeg skulle med det. Ud over at jeg savnede et sted at dele alt det, jeg selv fandt inspirerende. Da jeg udgav mit første indlæg, fortrød jeg i samme øjeblik, og derfor gik der også lidt tid, før jeg udgav det næste, og der gik faktisk lang tid før, jeg fortalte nogen, at jeg havde navngivet en lille del af www.

Siden da kom der flere indlæg til – om små glimt af hverdagslykke, rejser, guides og anbefalinger. Sjovt nok fuldstændig det samme, som jeg stadig skriver om, og nu er der pludselig gået 2 år, hvor jeg cirka hver anden dag har skrevet om løst og fast. I starten var det primært min farmor, der læste med, men med tiden er der kommet flere til, og i dag tjekker mere end fem tusinde herind om måneden, og de mange læsere giver skøre og sjove invitationer – eksempelvis er jeg lige blevet inviteret på min første udenlandsrejse. Nogle gange er jeg fyldt med ideer til, hvad jeg skal dele – andre gange synes jeg ikke, at jeg har et eneste interessant indlæg, og så afholder jeg mig fra det. Jeg prøver nemlig så vidt muligt at holde en vis standard, så hvert eneste indlæg enten er hyggeligt, spændende eller inspirende at læse, og så skal her også gerne være rart at kigge på.

Selvom indholdet herinde ikke har ændret sig det store, så er der trods alt sket lidt. Vi har fået en hund. Jeg er blevet færdig med mit studie. Jeg har været jobsøgende. Jeg har fået job. Vi er flyttet – faktisk to gange. Jeg har fået sjove jobs gennem bloggen. Jeg har rejst – til Marokko, Amsterdam, Toscana, Mallorca og mange andre steder. Jeg har været kærester med Tobber i seks år. Alt sammen er blevet dokumenteret herinde i større eller mindre grad, og det er verdens bedste visuelle dagbog, hvor jeg kan huske tilbage på, hvordan jeg havde det, da jeg skrev indlæggene.

Det bedste er dog uden tvivl de søde ord, heppende kommentarer, reflekterende mails og dejlige bekendskaber (IRL og virtuelt) som stedet her giver. I gør det til en fornøjelse at dele små og store tanker – især jeg når hører fra jer – men det gør jeg heldigvis ofte. Enten herinde eller på Instagram. Så tak. Tak fordi I følger med, kommentarer og tager del i mit lille online univers.

Jeg glæder mig til et år mere – eller to eller tre. Hvem ved? I samme omgang vil jeg også gerne høre, hvad I godt kunne tænke jer at læse mere om? Karriere, opskrifter, hverdagsglimt? Det er altid sjovere at dele, når I også finder det interessant!