23 ÅR OG ET TILBAGEBLIK

2c8bf9e2-401d-444b-9224-16d552e8d0b6Godmorgen. I dag er jeg simpelthen så heldig at have fødselsdag. 23 år. Bum. Ikke det bedste tal – jeg ville meget hellere være 22. Kender I ikke det? Det der med, at nogle tal bare føles bedre i kroppen og ligger bedre i munden? 19 var også godt.

Men nu er det 23 år. Det er helt utroligt – ikke fordi, jeg synes 23 år er gammelt, men fordi jeg synes, at tiden flyver afsted. Siden min sidste fødselsdag har jeg både skabt mit lille hjørne på nettet her, anskaffet mig en kærlighedsklump og så er jeg endnu tættere på at være færdig med min uddannelse. Inden min næste fødselsdag når jeg at blive færdig, og hvem ved, hvordan verden ser ud til den tid? I al fald glæder jeg mig!

Dagen i dag skal bruges på arbejde (rimelig voksent, ikke?), og så kommer min mor og lillebror på besøg til aftensmad i aften. Fredag har jeg inviteret mine veninder til pizzaaften og G&T, og søndag kommer den anden del af familien til fødselsdagsbrunch, så jeg bliver fejret på aller fineste vis.

Må I have en skøn dag – fødselsdag eller ej 🙂

 

1 Comment

  • Reply Annette Beck 19. april 2017 at 11:47 am

    Ha en skøn solskins-fødselsdag. Knus

  • Leave a Reply