4 gode (og billige) steder at arbejde

30. oktober 2018

Man skal ikke have læst med længe for at vide, at jeg eeeelsker at sidde ude i byen og arbejde. Ofte bare nogle timer men det er nok til, at jeg virkelig kan få kværnet et par opgaver. Jeg elsker at sidde med min computer og en kop kaffe til lyden af en brummende kaffemaskine og en smule snak i baggrunden. Faktisk koncentrerer jeg mig bedst med lidt baggrundsstøj, og derfor rykker jeg gerne udenfor hjemmets fire vægge, når der er nogle svære indlæg at tage fat på (som det her), eller nogle store opgaver at løse.

Selvom jeg egentlig kan nyde en sort kop kaffe ligeså meget som en stor cappuccino, så kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse at drikke kaffe ude, og med tiden har jeg fundet et par gode og billige steder at rykke hjemmekontoret hen. Nogle af dem kender I helt sikkert i forvejen – andre er måske nye.

Hvor sidder I og arbejder, hvis I ikke er hjemme? Nogle, der er værd at dele?

Arkitektskolen
Det er først efter, vi er flyttet ned i Mejlgade og kan se ned i Arkitektskolens gård, at jeg har opdaget, at de har en rigtig fin cafe og dertilhørende gårdhave. Cafeen – som egentlig er en kantine – serverer efter sigende rigtig god frokost og morgenmad til rimelige priser, og det samme gælder kaffen, som kan erhverves for under en 20’er. I løbet af formiddagen summer studerende og undervisere ind og ud af cafeen, og der er derfor god arbejdsro – det er kun omkring klokken 12, der er ekstra run på. Nyd kaffen ved et af højbordene, eller sid ved et de mange langborde, hvis I er flere.

Arkitektskolen
Nørreport 18

Åben man-fredag klokken 7-15

Dokk1
Dokk1 er sådan et sted, der deler vandene, for nok laver de billig kaffe, men nogle dage er der så mange skoleklasser, arrangementer og studerende, at det er umuligt at tænke en tanke. For at få en god plads, er man også nødt til at komme relativt tidligt – ihvertfald før klokken 10 – men hvis man trives med støj i baggrunden, så er det et godt sted at arbejde. Selv elsker jeg at holde pause med en lille tur igennem bogreolerne eller med en avis i en blød lænestol.

Dokk1 
Mandag – fredag kl. 08-22 – cafeen åbner klokken 9 i hverdagen.

Lørdag – søndag kl. 10-16 – cafeen åbner klokken 10 i weekenden.

LynFabrikken
LynFabrikken er en gammel kending hos de fleste og i den dyre ende hvad angår mad og drikke, men man kan ikke sige udekontor uden at nævne den lille, kreative cafe i Vestergade (jeg har også anbefalet den før). Stedet summer af liv, og jeg nyder at sidde dernede sammen med andre, der ynder at rykke kontoret ud i byen. Cafeen er ret råt indrettet og uden særlige mange dikkedarer, men de laver god kaffe og er perfekt, hvis man skal holde et uformelt møde.

LynFabrikken
Vestergade 49
Åben man-fre fra 9-17

Comwell
Jeg har skrevet om Comwell‘s kontorhotel før, hvor de har gratis kaffe, te, vand og internet. Det er et åbent kontorlandskab for hotellets gæster, lokale og andre der, ligesom jeg, enten arbejder freelance, eller som bare har brug for at komme ud og blive luftet lidt. Stedet er super godt indrettet med små arbejdsstationer, og de gange jeg har været forbi, har der været god arbejdsro.

Comwell
Værkmestergade 2
Åbent hele døgnet 

 

Kommentarer

2 Kommentarer

  1. Har det på samme måde som dig. Elsker at sidde ude blandt andre et par timer med min computer. Så hyggeligt og jeg er altid top effektiv.
    Kh Trine

    Svar
    • Åhh ja, det er bare det bedste! Jeg håber, jeg kan komme ‘ud’ i morgen, og jeg glæder mig allerede. Du må have en dejlig dag – hjemme eller ude. Klem

      Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *