Godmorgen. Har I haft en dejlig weekend? Med langsom morgenmad, sløve eftermiddage indendøre i regnvejret og god mad? Den opmærksomme læser kan måske huske, at lørdag var dagen, hvor Tobber og jeg holdt vores årlige sommerfest (det er en tradition, når man har gjort det to gange, ikke?).

Konceptet er, at vi inviterer alle de søde mennesker, vi har omkring os inklusiv familie, og så spiller vi kongespil, brætspil og spiser grillmad til den store guldmedalje, og selvom vi havde været i gang hele dagen, så endte festen hen på morgenen, og Tobber og jeg gik i seng enige om, at vi simpelthen har verdens bedste venner. På trods af afbud, som jeg simpelthen kan hidse mig sådan op over, så var aftenen lige, som vi drømte om, og jeg KUN anbefale andre at holde en ordentlig fest – uden den store anledning – bare fordi. Jeg bliver fuldstændig blød i knæene, når jeg scroller min kamerarulle i gennem og ser billederne fra i lørdags hvor alle vores venner er samlet på kryds og tværs og ikke mindst familie – foreksempel min svigerfar og farfar i fuld sving med bordtennisbattle eller min gode veninde med en sovende Albert i armene og hendes kæreste ved siden af i snak med nogle af Tobbers gode venner. Det er da drømmen!

Som I nok kan høre, er denne her mandag altså ekstra hård at komme i gang med – især fordi jeg var til barnedåb klokken 10 i Thisted i går – så jeg ville bare lige tjekke ind og fortælle, hvorfor der var været ekstra stille henover weekenden og ønske jer en dejlig start på ugen. Jeg har en masse indlæg i ærmet, som jeg glæder mig til at dele med jer den kommende uge, inden vi trækker stikket på lørdag og tager til Portugal.