Det er ikke til at forstå det, men vi har snart boet i vores lejlighed i fire måneder. Jeg forstår ikke, hvor tiden er blevet af – måske det er fordi, jeg har fået arbejde – men ikke desto mindre synes jeg, vi er kommet ret godt på plads. Der er selvfølgelig nogle småting hist og her, vi gerne vil have lavet – blandt andet et arbejdsbord – og så er det også på tide, at vi har fået billeder på væggen i spisestuen.

Der findes jo et væld plakater, men jeg syntes, at det har været svært at finde nogen, jeg brød mig om, og som jeg har lyst til at kigge på hver eneste dag. Efter lang tids søgen fandt jeg ovenstående og et par andre, som jeg synes vældig godt om. Måske I kan lade jer inspirere? Nu Aux Oranges-plakaten har jeg faktisk også klikket hjem – den hænger i stuen.

1 Eye Eye Poster // 2 Nu Aux Oranges // 3 Hantaï // 4 La Liberte des Mers // Dessins Recents