Årets sommerkjole

Godmorgen. Er I ligesom jeg vågnet med et ekstra træt hovede i dag efter Northside? Jeg er simpelthen så heldig, at jeg har fri i dag, så jeg har sovet, indtil jeg vågnede, og nu har jeg lige et par timers hjemmearbejde, inden jeg mødes med pigerne fra mit studie til morgenmad, men inden jeg tjekker min arbejdsmail, så vil jeg lige dele en lille kjole-anbefaling med jer (som i øvrigt er det første modeindlæg herinde nogensinde).

Faktisk havde min lillesøster kjolen på, da jeg holdt fødselsdag, og jeg syntes, at den var så fin, men jeg tænkte, at den var lidt for lang til mig med mine korte ben. Derfor var jeg også inde at prøve den to gange, før jeg slog til, hvilket er lidt skørt taget i betragtning hvor meget, jeg har levet i den siden.

Som jeg skriver dette indlæg, sidder jeg i den, og jeg har den gerne på et par dage om ugen. Ikke på arbejde – der synes jeg alligevel, den er lidt for sommerfest-agtig – men ellers så er det helt klart den beklædningsgenstand, jeg har haft mest på over de sidste mange uger. Både med sneaks eller som her med sandaler, da Tobber gav pizza i aftensolen i onsdags (det er derfor, I kan skimte en vandflaske og et tæppe i min taske). 

Det var simpelthen den hyggeligste aften og næsten en tradition. En aften eller to om året køber vi nemlig pizza nede fra den italienske pizzamand i Mejlgade, Il Mercatino, og sætter os i solen ved Nativas. I onsdags var det ekstra tiltrængt, da jeg stadig sad med arbejde kl 20, og jeg nød at tage en kjole over hovedet og bare gør noget lidt anderledes end det normale i hverdagens trummerum (som jeg har snakket om før).

Men tilbage til kjolen – den er fra Mango og liiidt stor i størrelsen. Den fås i forskellige farver, og jeg har fornyligt set den i Magasin her i Aarhus. Den er i 100% bomuld, så jeg tror næsten, den er for varm at have på til Northside i dag – generelt er det bare så svært at vide, hvad man skal have på på festival.

Men ikke mere om det. Nu vil jeg tjekke min arbejdsmail og bagefter klappe computeren i, så jeg kan komme videre i programmet. Det kan være, vi ses på Northside?

 

1 Comment

  • Reply Små glimt - thitlund.dk 11. juni 2018 at 3:52 pm

    […] (Som jeg fortalte, gav Tobber pizza i solen ved Navitas. Det så sådan her ud. Mmh) […]

  • Leave a Reply