ADVENTSGAVE #2 // FINAX

Reklame
Godmorgen. Har I haft en dejlig weekend? Det har vist nok været den store julefrokost-weekend, så måske en del af jer har været afsted? Jeg har ikke. Tværtimod. Fredag aften var jeg nemlig i teateret med mine studieveninder og se Narnia (som var vildt god!). I går brugte jeg nærmest hele dagen på julegaveshopping, og så spiste vi aftensmad på Vesterlauget, inden vi var et hurtigt smut forbi Kunsthal Aarhus, hvor der var afslutning på Aarhus som kulturhovedstad. Så der har ikke været særlig meget julefrokost over weekenden. MEN – i dag står den på ekstra meget julehygge.

Omkring klokken 13 banker både min og Tobbers familie nemlig på døren, og så skal vi julebage. Det er sådan en hyggelig tradition, som startede sidste år. Så kan man vel godt kalde det en tradition, ikke? Alle kommer med lidt – enten dej eller æbleskiver, og så serverer vi gløgg. Faktisk blev det hvid gløgg med inspiration fra jer, som jeg kommer med opskriften på i løbet af ugen. Fordi det er store bagedag herhjemme i dag, tænkte jeg, at det var en perfekte anledning til at dele 2. låge i adventskalenderen med jer:

Finax har nemlig været så søde at sende mig ni slags lækkert mel. Der er blandt andet groft sigtet ølandshvedemel, grahamsmel, grødboller og hvedemel, der er godt at bage med. Du kan deltage i konkurrencen om den samme pakke, hvis du i en kommentar til indlægget her skriver, hvad du gerne vil bage, hvis du vinder. Jeg trækker en vinder næste søndag. 

Den heldige vinder af 1. adventskonkurrence er Sarah. Jeg har sendt dig en mail.

Ellers så håber jeg bare, at I får en dejlig 2. søndag i advent <3 Nu vil jeg bruge et par timer på bacheloropgaven, inden jeg kan pakke computeren sammen.

billede-25-11-2017-16-27-08

19 Comments

 • Reply Louise R 10. december 2017 at 8:37 am

  Jeg vil bage alverdens lækre boller og pølsehorn. Dejligt med en masse i fryseren til datterens madpakke!

 • Reply Karoline 10. december 2017 at 8:45 am

  Jeg ville bage en masse lækre brød og boller til dejlige hyggestunder her i de kolde måneder🌲❄️

 • Reply ida 10. december 2017 at 11:06 am

  Jeg ville bage boller, for jeg eeeelsker nybagte boller med tandsmør. MUMS! 😀

 • Reply Annette Beck 10. december 2017 at 11:42 am

  Jeg vil bage “Ingrids boller” – gløder mig

 • Reply Sarah 10. december 2017 at 1:08 pm

  Jeg vil bage juleboller og kanelsnurrer 🙂

 • Reply Line 10. december 2017 at 3:20 pm

  Jeg vil bage boller i weekenderne og julegaver med min datter. Hun elsker at være med i køkkenet

 • Reply Camilla A 10. december 2017 at 6:24 pm

  Jeg vil bage æbleskiver og morgenboller, når jeg skal holde juleferie hos mine forældre. 🙂

 • Reply Kathrine 10. december 2017 at 7:44 pm

  Jeg vil bage honninghjerter og vaniljekranse med min søn 🙂

 • Reply caroline 10. december 2017 at 8:12 pm

  Jeg vil bage vaniljekranse med familien

 • Reply Stephanie Elley 10. december 2017 at 9:13 pm

  Jeg vil bage boller til alle mine fødselsdagsgæster her d. 23 dec 😊👏🏼

 • Reply Line 10. december 2017 at 9:14 pm

  Jeg vil bage vaniljekranse, nu når det er jul☺️

 • Reply Mie Frandsen 10. december 2017 at 9:15 pm

  Jeg vil bage æbletærte

 • Reply Caroline M 10. december 2017 at 11:06 pm

  Grove boller med min kæreste <3

 • Reply Tilde D. 10. december 2017 at 11:33 pm

  Lækker præmie;) Jeg vil gerne bage boller og kanelsnegle..

 • Reply Camilla Hovej 11. december 2017 at 1:20 am

  Vi skal helt sikkert bage havregrødsboller, men skulle vi være heldige at der også er durum mel i mellem, så vil vi forsøge os med lidt hjemmelavet pasta 🙂

 • Reply Anna / Dagenslys 11. december 2017 at 9:09 pm

  Jeg vil bage kanelsnurrer – selvfølgelig! 😀

 • Reply Emillia M. 11. december 2017 at 11:55 pm

  Ej… altså ville bage lidt af det hele. Jeg ville nok bage nogle boller og måske noget rugbrød, da ikke alt melet er lige velegnet til kager og småkager 🙂 Men ellers så vil jeg bare bage alle de kager jeg kan!

 • Reply Camilla Nyegaard 12. december 2017 at 1:22 pm

  Først og fremmest et grydebrød.
  Så vil jeg også prøve et rugbrød til juledagene.

 • Reply Tilde D 12. december 2017 at 9:27 pm

  Lækker præmie, jeg vil gerne bage kanelsnegle og boller;)

 • Leave a Reply