Reklame
Godmorgen. Har I haft en dejlig weekend? Det har vist nok været den store julefrokost-weekend, så måske en del af jer har været afsted? Jeg har ikke. Tværtimod. Fredag aften var jeg nemlig i teateret med mine studieveninder og se Narnia (som var vildt god!). I går brugte jeg nærmest hele dagen på julegaveshopping, og så spiste vi aftensmad på Vesterlauget, inden vi var et hurtigt smut forbi Kunsthal Aarhus, hvor der var afslutning på Aarhus som kulturhovedstad. Så der har ikke været særlig meget julefrokost over weekenden. MEN – i dag står den på ekstra meget julehygge.

Omkring klokken 13 banker både min og Tobbers familie nemlig på døren, og så skal vi julebage. Det er sådan en hyggelig tradition, som startede sidste år. Så kan man vel godt kalde det en tradition, ikke? Alle kommer med lidt – enten dej eller æbleskiver, og så serverer vi gløgg. Faktisk blev det hvid gløgg med inspiration fra jer, som jeg kommer med opskriften på i løbet af ugen. Fordi det er store bagedag herhjemme i dag, tænkte jeg, at det var en perfekte anledning til at dele 2. låge i adventskalenderen med jer:

Finax har nemlig været så søde at sende mig ni slags lækkert mel. Der er blandt andet groft sigtet ølandshvedemel, grahamsmel, grødboller og hvedemel, der er godt at bage med. Du kan deltage i konkurrencen om den samme pakke, hvis du i en kommentar til indlægget her skriver, hvad du gerne vil bage, hvis du vinder. Jeg trækker en vinder næste søndag. 

Den heldige vinder af 1. adventskonkurrence er Sarah. Jeg har sendt dig en mail.

Ellers så håber jeg bare, at I får en dejlig 2. søndag i advent <3 Nu vil jeg bruge et par timer på bacheloropgaven, inden jeg kan pakke computeren sammen.

billede-25-11-2017-16-27-08