ADVENTSGAVE #3 // ODENSE MARCIPAN

Reklame. Godmorgen. For søren, hvor flyver tiden afsted. 3. søndag i advent.. Det er ikke til at forstå. Måske fordi, jeg har haft hovedet begravet i skolebøger de sidste mange måneder og ikke sådan rigtig er kommet i julestemning. Bevares, kalenderlyset er selvfølgelig tændt herhjemme, når vi sidder og skriver, men ellers så synes jeg godt nok, at juledagene flyver forbi. Heldigvis kan jeg se enden på skriveriet, og jeg glæder mig til på fredag, hvor vi afleverer men i særdeleshed også til den 23, hvor jeg tager hjem og pynter juletræ. Og når vi pynter juletræ, laver vi også altid konfekt, og derfor passer dagens 3. adventsgave jo godt ind.

Odense Marcipan har nemlig sendt mig et udpluk af deres lækre marcipan, nougat og ikke mindst rosa støv, der er perfekt til at pynte konfekt med. Du kan deltage i konkurrencen om den samme pakke med julegodter, hvis du i en kommentar til indlægget her skriver, hvem du plejer at lave konfekt med. Jeg trækker en vinder næste søndag. 

Den heldige vinder af 2. adventskonkurrence er Anne. Jeg har sendt dig en mail.

Ellers så vil jeg bare ønske jer en dejlig søndag. Den starter en lille smule langsomt, fordi jeg i går havde mine gymnasieveninder på besøg til (jule)tapas. Der var faktisk slet ikke noget jul over det – vi fik bare masser af lækker ost, pølse, rødvin og ikke mindst drinks, så tingene går ikke helt så stærkt lige nu. Det skal det til gengæld senere, hvor min bachelormakker kommer forbi.. Jeg håber, jeres søndag er lidt mere spændende.

Husk at I kan følge mig på Bloglovin’ lige her

billede-02-12-2017-12-26-21

GemGem

14 Comments

 • Reply Louise O 17. december 2017 at 10:38 am

  I min barndom var det min bedstemor og i dag er det min søster <3.

 • Reply Anna / Dagenslys 17. december 2017 at 1:47 pm

  Jeg krydser fingre – jeg plejer nemlig altid at lave konfekt med min mor, far og bror i en af dagene op til juleaften 🙂

 • Reply Pernille Bjaldby Christensen 17. december 2017 at 2:13 pm

  Jeg laver altid konfekt med min mor og søster en af de sidste dage op til jul. Rigtig glædelig jul 🎄❄️

 • Reply Annette Beck 17. december 2017 at 3:06 pm

  Dieter og jeg plejer at lave marcipan og det bliver til de fineste stykker.
  Så en pakke marcipan til os vil være aldeles dejligt

 • Reply caroline m 17. december 2017 at 4:12 pm

  Plejer at lave det med familien 🙂

 • Reply Caroline 17. december 2017 at 6:18 pm

  Jeg har faktisk ikke lavet konfekt i et par år, men glæder mig til at komme i gang igen!

 • Reply Camilla A 17. december 2017 at 6:25 pm

  Jeg laver altid konfekt sammen med min mor og søster, og det er simpelthen den hyggeligt tradition. 🙂

 • Reply Ulla 17. december 2017 at 10:58 pm

  Jeg laver konfekt med mig selv, da det ofte sker i flere etaper – min yngste søn kan lokkes til at trille julekugler, men eller har mine drenge ikke tålmodighed til det. De vil bare spise det.

 • Reply Camilla Kirstine Vemmelund 18. december 2017 at 2:57 am

  Min mor og jeg har en super hyggelig konfekt-tradition og jeg elsker det !

 • Reply Christine D C 18. december 2017 at 11:50 am

  Jeg plejer at lave konfekt sammen med min bonusdatter på 8 år. Vores pige på 3 år er også med, men hun har liiiidt for travlt med at prøvesmage på det hele 😉

 • Reply Louise A 18. december 2017 at 7:33 pm

  Plejer blandt andet at lave konfekt sammen med min mor

 • Reply Emillia M. 18. december 2017 at 9:07 pm

  … Ej, det må jeg bare eje. Elsker alt konfekt og andet bagehurlumhej, det er faktisk min hobby, så hvis det kunne smutte ind ad døren her snart, og jeg kunne komme i gang med at drysse rosa støv ud over det hele, så ville min jul ligesom være reddet!

 • Reply Emma 19. december 2017 at 11:14 am

  Det gør jeg sammen med mine to søskende 🙂

 • Reply Camilla Nyegaard 19. december 2017 at 2:55 pm

  Jeg plejer at lave konfekt sammen med mine unger.
  Det er en rigtig hyggestund for os alle.

 • Leave a Reply