Reklame. Godmorgen. For søren, hvor flyver tiden afsted. 3. søndag i advent.. Det er ikke til at forstå. Måske fordi, jeg har haft hovedet begravet i skolebøger de sidste mange måneder og ikke sådan rigtig er kommet i julestemning. Bevares, kalenderlyset er selvfølgelig tændt herhjemme, når vi sidder og skriver, men ellers så synes jeg godt nok, at juledagene flyver forbi. Heldigvis kan jeg se enden på skriveriet, og jeg glæder mig til på fredag, hvor vi afleverer men i særdeleshed også til den 23, hvor jeg tager hjem og pynter juletræ. Og når vi pynter juletræ, laver vi også altid konfekt, og derfor passer dagens 3. adventsgave jo godt ind.

Odense Marcipan har nemlig sendt mig et udpluk af deres lækre marcipan, nougat og ikke mindst rosa støv, der er perfekt til at pynte konfekt med. Du kan deltage i konkurrencen om den samme pakke med julegodter, hvis du i en kommentar til indlægget her skriver, hvem du plejer at lave konfekt med. Jeg trækker en vinder næste søndag. 

Den heldige vinder af 2. adventskonkurrence er Anne. Jeg har sendt dig en mail.

Ellers så vil jeg bare ønske jer en dejlig søndag. Den starter en lille smule langsomt, fordi jeg i går havde mine gymnasieveninder på besøg til (jule)tapas. Der var faktisk slet ikke noget jul over det – vi fik bare masser af lækker ost, pølse, rødvin og ikke mindst drinks, så tingene går ikke helt så stærkt lige nu. Det skal det til gengæld senere, hvor min bachelormakker kommer forbi.. Jeg håber, jeres søndag er lidt mere spændende.

Husk at I kan følge mig på Bloglovin’ lige her

billede-02-12-2017-12-26-21

GemGem