ALBERT MENNESKEBARN

Fredag var en helt speciel dag. Min bedste ven, den største balledemager og verdens lækreste charmør havde nemlig fødseldag. 1 år.. Det er simpelthen helt vildt. For 11 måneder sad vi hjemme hos min mor og kiggede på billeder af et lille kuld vatrondeller og udpegede den med de brune pletter. Det var så ikke den, vi fik, haha. Vi fik den tykke, helt hvide og den som ingen af de andre ville have – og nu kan jeg slet ikke forstille mig at have andre end ham.

Selvom han også er et bæst. Hvad han ikke har spist, tygget i stykker og slugt af ledninger, sofapuder og underbukser (ja, det er rigtigt).. Jeg kan blive så frustreret og være lige ved at kaste håndklædet i ringen. Det er dødhårdt at have en hvalp, og han har virkelig også været slem. Men han er alligevel mit aller kæreste, og jeg er vist også en gang kommet til at proklamere, at jeg ikke behøver en menneskebaby, når jeg har ham.

Han kysser mig godmorgen, godnat og tusind gange derimellem, og om natten sover han lige ved siden af mig. Først Tobber, så mig og så ham som aller mindste ske. Og nå ja, så venter han også på mig, når jeg er i bad. En mere trofast følger, kan man ikke forestille sig. Jeg kan nogle gange få en helt klump i halsen over, at jeg har ansvaret for ham. At han har det godt, ikke er syg og får alt det, han behøver. Generelt er forpligtelsen til ham nok det, jeg var mest nervøs for inden vi fik ham, og det er da også det, jeg stadig synes er overvældende. Men på den anden side, giver det mig også enormt meget, at skulle være der for et andet menneske skulle jeg lige til at sige – haha.

En hund lever jo ikke for evigt, og jeg kan blive helt knust, når jeg tænker på, at han en dag ikke skal være her mere. Faktisk kan jeg helt fortryde, at vi har fået ham. Men indtil da, vil jeg snuse ham ind, putte mig ind til ham og give ham al den kærlighed, jeg kan. Verdens bedste Albe på 1 år nu.

Jeg får rigtig mange spørgsmål om Albert, og I kan læse min Q&A til at få hund lige herEllers skal I også være mere end velkomne til at spørge.

Jeg håber, I har haft en dejlig weekend. Jeg skal selv videre til min fars fødselsdag, men først står den på en lang løbetur i skoven. God søndag <3

Husk at I kan følge mig på Bloglovin’ her

6 Comments

 • Reply Anne 2. april 2017 at 10:14 am

  Tillykke med den lille hunni – de giver simpelthen så meget glæde og kærlighed igen til os mennesker! 🙂
  Det er lidt pudsigt – jeg så dig faktisk ved Magasin i Aarhus i fredags med Albert i armene, men blev alligevel lidt for genert til at sige hej. Rigtig god søndag 🙂

  • Reply thitlund 2. april 2017 at 12:49 pm

   Ej, det skulle du bare have gjort! Det ville jeg have syntes var så hyggeligt! Skulle du se mig en anden gang, må du endelig komme over! Virkelig! 🙂 Var du mon nede for at se det der med Peter Falktoft og Thomas Skov? Vi gik ihverfald forbi dér, og der var sååå mange mennesker.

   • Reply Anne 2. april 2017 at 2:45 pm

    Jeg vil helt sikkert sige hej igen en anden gang så! 🙂
    Ja, det var jeg nemlig. Jeg skulle ned i byen at spise med min kæreste, og så stoppede vi op for at se, hvad det mon var for nogle optagelser, de havde gang i med Peter Falktoft og Thomas skov. Byen var jo proppet med mennesker – især nok også på grund af det gode vejr 🙂

    • Reply thitlund 3. april 2017 at 10:19 am

     Ja, det var helt vildt så mange mennesker, der var dernede! 🙂 Og som sagt, kom endelig hen og sig hej. Det ville jeg blive så glad for! Jeg håber, du har en god start på ugen. Klem T

 • Reply Annette Beck 2. april 2017 at 10:50 am

  Det er da den sødeste og varmeste beskrivelse af jeres lille Albert. Jeg glæder mig til vi skal være sammen med ham Idag.
  Hils også din bedste menneskeven Tobias.
  Knus fra farmor

  • Reply thitlund 2. april 2017 at 12:50 pm

   Tak søde Farmor.
   Vi glæder os også til at se jer lige om lidt :-* Knus

  Leave a Reply