Anbefaling // Bådcafe

Hvis I læste listen her, så ved I, at jeg skulle forbi Bådcafeen sammen med mine bedsteforældre i sidste uge. Det var en julegave, jeg havde givet dem, fordi båden ligger tæt på, hvor de bor, og så elsker jeg bare at invitere dem ud. Det minder mig om, da jeg var mindre, og min Farmor tog mig med på cafe. Altid Søstrene Grenes, dengang hvor de havde glasgulv i cafeen – er der nogen, der kan huske det? – og så gik vi forbi Fætter BR, hvor jeg fik en lille ting. Derfor synes jeg, det er ekstra dejligt at kunne tage dem med ud på cafeer, som jeg gerne vil vise dem, eller nye steder som vi sammen gerne vil besøge.

Således fik de et gavekort til Bådcafeen i julegave, som indtil april ligger til kajs tæt på Navitas. Til april rykker cafeen tilbage sin sædvanlige plads ved Tangkrogen, så hvis I skal nå forbi, imens den ligger inde i byen, må I skynde jer. Placeringen er helt unik og ud af de små vinduer, kan man skimte både Dokk1,  Tolboden og Aarhus Ø.

Allerede inden vi satte os, blev jeg overrasket over, hvor meget båden vipper.  Jeg ved ikke, hvad jeg havde forestillet mig, men den vippede noget mere, end jeg forventede. Det var også ret dårligt vejr, da vi var der, så måske det har haft indflydelse? Men ikke desto mindre gjorde det bare oplevelsen endnu mere skør og sjov.

Vi fik alle tre kaffe og dagens kage, og det var super lækkert! Især kagen der virkelig var smukt anrettet og ikke mindst enormt velsmagende. Menukortet byder også på både frokost og aftensmad, og imens vi sad derinde, sendte vi lange blikke til de lækre brunchanretning, de også laver. Indretningen og udseendet på færgen er også en fornøjelse. Som min Farmor så fint sagde, er det sjældent, at man kommer på en cafe, der er så smukt lavet.

Selvom Bådcafeen ikke er ny, synes jeg alligevel, der er mange, der endnu ikke har hørt om den, hvilket virkelig er en skam, for det er sådan en hyggelig og anderledes cafeoplevelse. Det er skønt at prøve noget andet, og det klæder virkelig Aarhus og ikke mindst havnen med sådan en lille perle. Jeg kan kun anbefale jer at tage forbi – både når den ligger her inde i byen, og når den ligger til kajs ved Tangkrogen.

Bådcafé
Nordhavnsgade 10
8000 Aarhus C
Se åbningstider og menukort her.

GemGem

1 Comment

  • Reply I marts vil jeg.. – thitlund.dk 6. marts 2018 at 8:09 am

    […] jeg har en ugentlig fridag. Så i morgen formiddag triller vi derud. Hvis I ikke har opdaget det, så elsker jeg at bo i samme by som dem – og faktisk bliver vi snart […]

  • Leave a Reply