Anbefaling // Comwell’s kontorhotel

Lige inden jeg gik på juleferie, læste jeg, at Comwell havde åbnet et nyt kontorhotel eller co-working space, som det også bliver kaldt. Altså et slags åbent kontorlandskab, for sådan nogle, der ligesom jeg, enten arbejder freelance, eller som bare har brug for at komme ud og blive luftet lidt. Jeg var ved en tilfældighed i nærheden i dagene mellem jul og nytår og tænkte, at jeg lige måtte prøve det af, og nu har jeg faktisk været forbi flere gange, end der kan tælles på en hånd.

Det åbne kontorfællesskab har plads til omkring 50 gæster, men der har aldrig været særlig mange, når jeg har været forbi, og det undrer mig! Hotellet byder nemlig på både gratis kaffe, te, vand og internet, og hvis sulten melder sig, har de eftersigende et rigtig godt udvalg af frokost. Kontoret er delt op i mindre rum, og der er både områder, der lægger op til koncentreret arbejde, kaffemøder og gruppearbejde, men generelt er der en rigtig god ro og arbejdsstemning. Der er selvsagt mere larm end derhjemme, men hvis man ligesom jeg trives godt med lyden af en brummende kaffemaskine, er det et oplagt sted at fordybe sig i arbejde et par timer.

Måske afskrækker indretningen nogen, for der er mere hotellobby end LynFabrikken over stedet, men jeg synes, at det er fantastisk, hvordan byens muligheder for udekontorer langtsomt bliver større og større. Kontoret har åbent fra tidlig morgen til sen aften, og jeg kan kun opfordre jer til at kigge forbi – hvad enten det er til arbejde, læsning eller gruppearbejde.

Det kan også, at I allerede har været forbi? Hvad syntes I i så fald? 

Comwell Hotel
Værkmestergade 2, 8000 Aarhus C
Åbent mandag-søndag kl. 05-22

 

 

GemGemGemGem

GemGem

GemGem

No Comments

Leave a Reply