Processed with VSCO with a6 presetSom I nok ved, så er en af de største luksus, jeg ved, at sidde ude i byen og arbejde. Jeg når det dobbelte på den halve tid, og så elsker jeg at kigge på mennesker og arbejde med lyden af en brummende espressomaskine og små-snakkende mennesker. Der er mange, der slet ikke kan forstå, hvordan jeg kan koncentrere mig, men jeg er virkelig i zen, og jeg prøver at komme så meget ud som overhovedet muligt (både hvad angår både tid og pengepung). Så i dag vil jeg tippe jer om et af de steder, jeg nyder at sidde med computeren, nemlig LynFabrikken i Vestergade.

Processed with VSCO with a6 presetCafeen ligger gemt i en baggård til Vestergade, og er et fint miskmas mellem kontor og cafe. De serverer super god kaffe, og så er de, til forskel fra andre cafeer, virkelig søde til at man må slå computeren op og arbejde igennem nogle timer. Hvis man kommer omkring klokken 9, kan man se, at mange andre gør det samme, og det er hyggeligt at sidde blandt en masse fellows, der også begraver sig i projekter og arbejdsopgaver. Det giver en hyggelig, afslappet og alligevel arbejdsom stemning, når der både er studiegrupper og afslappede møder i de uformelle omgivelser.

Cafeen serverer alt slags kaffe, brød og små frokostanretninger. Det eneste minus jeg kan komme på er, at musikken er lige en tand for høj for mig.

Processed with VSCO with a6 presetCafeen bor på første sal, og når de første forårstegn viser sig, slår de dørene op til deres store tagterrasse. Udover at være en kombineret cafe og kontor holder de også super seje arrangementer, og mangler du et mødelokale, er der også mulighed for at booke det.

Jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg har været der, og jeg bliver ved med at komme igen. Jeg er nemlig drøn glad for, at vi har sådan et sted i Aarhus, hvor os, der ikke kan finde ud af at arbejde hjemme, kan søge tilflugt.

LynFabrikken
Vestergade 49
Åben man-fre fra 9-17

Husk at I kan følge mig på Bloglovin’ lige her

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

GemGem

GemGem