Anbefaling / The Lazy Wombat

Jeg har altid så svært ved at finde på, hvad jeg skal ønske mig, når jeg har fødselsdag – især af Tobber. Det samme har han, og derfor har vi for vane at give hinanden oplevelser.

Det er blevet til rigtig mange koncerter, teaterforestillinger og andet godt, og da jeg havde fødselsdag, gav ham mig både koncertbilletter og et gavekort til The Lazy Wombat, som han vidste, jeg rigtig gerne ville besøge. Det blev endelig indfriet i lørdags, og hold nu fast, hvor er deres brunch lækker!

Faktisk er The Lazy Wombat ikke bare en cafe – det er et australskinspireret spisested, som efter sigende skulle servere fantastisk god aftensmad. Dog er det deres morgenmad – og isærdeleshed deres crossianter – der har fået ekstra stor bevågenhed på Instagram, og det er der god grund til!

Vi fik begge to deres Big Brekky-tallerken, der består af portebello-svampe, grillede tomater, porcherede æg, avokado, surdejsbrød og en Hash Brown, der minder lidt om rösti. Man kan også få Eggs Benedict, pandekager og avokadomader, der virkelig også så gode ud, men vi valgte at supplere morgenmaden med en dele-croissant, der var ligeså smørfyldt, tung og smuldrende, som de skal være.

Generelt er der ingen tvivl om, at de to ejeren af spisestedet går op i kvalitet. Maden er vanvittig lækker, og deres brød fra deres økologiske mikrobageri er helt fantastisk! Det samme gælder kaffen, hvor de får bønner fra Sigfreds Kaffefabrik.

Spisestedet gemmer sig uhyggelig godt i det stadig ukendte område omkring Ceresbyen. På sin vis er det heldigt nok, for jeg er sikker på, at det ville være overrendt, hvis det lå tættere på byen.

Så hvad end I har lyst til en udsøgt croissant, lækker morgenmad eller god kaffe, kan jeg anbefale jer at tage et smut forbi!

The Lazy Wombat
Ceresbyen 20
Se menukort og åbningstider her

 

1 Comment

  • Reply Guide til Aarhus 5. august 2018 at 8:36 am

    […] The Lazy Wombat – anderledes, australsk inspireret cafe med god kaffe fra Sigfreds og smørtunge croissants. Det er ikke verdens hyggeligste sted, men de laver solid og anderledes morgenmad. Prøv deres ricotta pandekager eller mashed avokado-mad.  […]

  • Leave a Reply