OPSKRIFT // CHOKOLADEBRUD

ANBEFALING // VÆKSTHUSENE I BOTANISK HAVE

Hold da op – vinteren har da godt nok sat ind de sidste par dage med ruskende vind og frostkolde morgener. Heldigvis findes der et sted, vi aarhusianere kan krybe i ly og få varmen, nemlig Væksthusene i Botanisk Have, som er et af Aarhus fineste gemmesteder.

Faktisk er Væksthusene jo ikke længere en ny attraktion i Aarhus, men alligevel er der mange, der endnu ikke har besøgt den botaniske perle, og det er en skam. For udover at have tre kupler fyldt med skønne, grønne planter og smukke palmer, så serverer deres cafe også super god, økologisk mad til virkelig fair priser.billede-12-07-2017-12-58-50For et par uger siden besøgte Tobber og jeg cafeen, og som billederne viser, fik vi to forskellige ting. Jeg fik en rugbrødssandwich med pulled pork, og Tobber tog dagens ret: En varm skål fyldt med sprøde grøntsager og lunende krydderier. Begge dele til den nette sum af omkring 50 kroner. Det er dælme en fair pris for frisk, økologisk og super god mad. Også er det altså den perfekte måde at afslutte en tur rundt i kuplerne.

Så: Ved du ikke, hvad du skal lave en kold og mørk november eftermiddag, mangler du at tage et sted hen med en veninde i weekenden, eller vil du gerne på tur med børnene? Så kan jeg kun give Væksthuset og deres hyggelige cafe mine varmeste anbefalinger.

Væksthusene
Åbent man-fre 9-16 og lør-søndag 10-17

Husk at I kan følge mig på Bloglovin’ lige her

billede-12-07-2017-12-31-29dsc_0590 dsc_0685

   

2 kommentarer

  • Ida

    Sikke nogle fine billeder du har skudt af vores allesammens væksthus 😉 Jeg elsker det sted. Hvilket kamera bruger du?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thitlund

      Hej Ida.
      Hvor er du sød – tusind tak! Jeg bruger et Nikon D3100, og så har jeg en 35 mm f/1.8 linse 🙂 Den gør hele forskellen! Sig endelig til, hvis du har andre spørgsmål

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OPSKRIFT // CHOKOLADEBRUD