2Jeg har altid været dårlig til, når noget slutter. En god ferie. En fest. Når ens fødselsdag er ovre, og ikke mindst når en dejlig årstid lakker mod enden. Og det må man jo sige, at sommeren snart gør, nu når august allerede er godt i gang. Heldigvis er jeg også ret vild med efterår (og forår), og nyder hvordan vi i Danmark har glæde af fire så vidt forskellige årstider. Men jeg gad godt, at grill-sæsonen og sommerferiestemningen kunne vare for evigt – så det er det, jeg vil prøve at nyde den næste måneds tid, inden jeg starter på studie i starten af september. Faktisk synes jeg ofte, at august er den aller bedste sommermåned, så det håber jeg også, at den bliver i år.

I august vil jeg gerne..
♥ Holde Toscansk-aften i aften. Tobber var jo ikke med på turen til Toscana, så jeg har købt god vin, pasta og mega lækker pesto med svampe hjem til ham, som vi skal have i aften. Mums!

♥ Grille på altanen. Det har vi faktisk kun nået én gang i år, så jeg håber, vi kan nå det ihvertfald en gang mere. Om det så skal blive med tæpper og varme striktrøjer.

♥ Besøge båd-cafeen. Jeg har aldrig været dernede, men jeg har kun hørt godt om det. Jeg tænker, vi skal spise brunch. Nogen der har været dernede?

♥ Gå en aftentur og spise is. Dét er essensen af sommer. Bare ben, en lun aften og en is i hånden. Drømmer jeg?

♥ Til Mallorca! Nærmere bestemt Palma – og jeg aner ikke, hvad vi skal se, spise og opleve. Nogle gode bud?

♥ Rydde op på min computer, så jeg er klar til det næste halve år med bachelor. Faktisk burde jeg nok få en ny computer, fordi den simpelthen er så langsom. Men den er altså kun 5 år gammel? Kan det virkelig passe, at de ikke holder længere tid?

♥ Drikke vin på VinDanmark med søde veninder.

♥ Læse Hypnotisøren og skrive en anbefaling af To Brødre. Sidstenævnte er helt vanvittig god. Det er længe siden, jeg har slugt en bog så hurtigt.

Hvad skal I? Har I nogle planer og hyggelige aftaler, vi andre kan blive inspireret af? 

Husk at I kan følge mig på Bloglovin’ lige her

foto2

GemGem

GemGem