SENESTE BLOGINDLÆG

Anbefaling // Sluk – Kunsten at overleve i en digital verden

Anbefaling // Sluk – Kunsten at overleve i en digital verden

Da jeg for lidt tid siden gav 5 tips til, hvordan jeg husker at logge af, så var I flere, der var interesserede i at høre, hvad jeg synes om bogen "Sluk - Kunsten af overleve i en digital verden", og hvad I ønsker, skal I få! Som mange af jer også sagde, er der blevet...

REJSEGUIDE: MALLORCA

REJSEGUIDE: MALLORCA

I dag følger min guide til den magiske ø Mallorca. Måske du er så heldig at skulle dertil her i efterårsferien? Du kan blandt andet læse, hvad man bør opleve, hvilke strande man er nødt til at besøge, hvor du finder den bedste kaffe og de fineste cafeer. Palma de...

KAFFEGLÆDE OG VORES ESPRESSOMASKINE

KAFFEGLÆDE OG VORES ESPRESSOMASKINE

Nogle gange er de de små ting, der tæller. Og for mig er det blandt andet end rigtig god kop kaffe. Frugtig espresso, fløjsblød mælk og en smuk kop - så er jeg solgt. Det udspringer uden tvivl af mine seks år på Baresso i tidernes morgen. Derfor er vores...

BOGANBEFALING // TO BRØDRE

BOGANBEFALING // TO BRØDRE

På vores tur til Toscana slugte jeg en af de mest barske og rørende bøger, jeg har læst i år. Faktisk spurgte en veninde for nyligt, hvad hun skulle læse, og det var den første, jeg nævnte. Den har nemlig gjort et ekstra dybt indtryk. Bogen hedder To Brødre og er...

REJSEGUIDE: TOSCANA

REJSEGUIDE: TOSCANA

Så er den her - min guide til Toscana med tips til, hvilke byer man bør besøge, hvor man får verdens bedste is (helt seriøst) og ikke mindst, hvad man ellers bør se og opleve. Guiden er delt op efter de forskellige byer, jeg har besøgt: Montecatini, Siena, San...

OPSKRIFT: SPRØD PIZZADEJ MED DURUMMEL

OPSKRIFT: SPRØD PIZZADEJ MED DURUMMEL

I mit hovede er en god pizzabund ekstra tynd, sprød og med lækre, luftige lufthuller. Netop dét får du her opskriften på. Hemmeligheden er durummel, høj varme og tålmodighed. HJEMMELAVET PIZZADEJ (3 pizzaer) 25 g gær 3 dl lunken vand 300 gram hvedemel 200 gram...