I dag bliver det bare et lille mandags-pip herfra. Jeg er nemlig lige kommet ud af badet efter en tur i fitness og på vej på arbejde, hvor jeg har en lang dag foran mig. Jeg har vist ikke nævnt, at jeg arbejder som studentermedhjælper hos Aarhus Universitet, hvor jeg sidder som kommunikationsmedarbejder.

Nå, men nogle gang synes jeg, mandag kan være en rigtig hård dag, og hvor andre glæder sig til at ugen begynder, er jeg aller størst fan af søndage. Søndag går nemlig altid lidt langsommere herhjemme, og er en af de dage, hvor jeg nyder at gøre lidt ekstra for mig selv, så den kommende uge bliver rar.

En af de ting jeg ofte gør (udover at gøre rent, som jeg faktisk rigtig godt kan lide – ordensmenneske for the win) er, at smide visne blomster ud og købe nye. Det har jeg dog ikke gjort de sidste 8 (!!) uger, fordi jeg har haft de her skønheder stående.

Buketten her er Sankt Hans Urter, også kaldet både kærligshedsurt, kysseurt, lykkeurt – ret gode navne, hvis jeg selv skal sige det. Faktisk er det en sukkulent, hvorfor den har tykke blade og stængler. Lige nu er det måske lidt overmodigt at kalde den en blomst, men til efterårets får den de fineste røde ‘blomster’, som sagtens kan stå ihvertfald fire uger.

Mine står i vand og har fået masser af nye skud, så de er egentlig klar til at blive plantet ud i haven, men jeg er så glade for dem, at de får lov at stå lidt endnu – ligeså flotte som da jeg plukkede dem for otte uger siden. De er super gode til at sprede sig, så jeg håber, jeg har nogle stykker i haven næste år.

Et lille plantetip herfra  – jeg håber, I får en dejlig mandag og en god start på ugen!