Boliginspiration #1

Godmorgen. Har I haft en god weekend? Med slapperas eller har I været ude at buldre? Her har det stået på førstenævnte med venindehygge, en lang løbetur og fødselsdag i går. Så der er ikke det store at berette herfra. Det kan også være, I har ferie? Det synes jeg, alle omkring mig har. Selv stempler jeg først ud på onsdag, så hvis I er andre, der er på arbejde, sender jeg masser af gode vibes. Heldigvis tager vi jo til Amsterdam på torsdag, og når vi kommer hjem igen – om præcis en uge – så har vi overtaget den nye lejlighed. Jeg glæder mig SÅ meget, men ligeså meget som jeg glæder mig, ligeså lidt ser jeg frem til flytningen. Jeg er ordensmenneske ud i fingerspindserne – i ved, sådan en, der rydder op, før jeg kan gå i gang med noget som helst andet – og derfor bliver jeg også virkelig sat på prøve, når vi rykker fra den ene lejlighed til den anden.

Heldigvis ejer vi utrolig få ting – alt for lidt til al den plads, vi får – og derfor kredser mine tanker ekstra meget om, hvordan den nye lejlighed skal indrettes. Vi får nemlig et stort køkken, hvor vi kan have et lille spisebord, og så får vi både spisestue (med franske døre), stue og soveværelse, og jeg suger al den inspiration til mig som overhovedet muligt, og nedenstående billeder er på mit moodboard for tiden. Hvis I har lyst, vil jeg gerne dele flere boliginspirationsindlæg?

Ellers så må I have en dejlig mandag. Jeg tjekker ind på arbejde om lidt, og i eftermiddag kører vi ud og henter et garderobeskab til den nye lejlighed.

I kan se vores gamle lejlighed lige her, hvis I synes, det kunne være sjovt. Den vi bor i nu er fuldstændig identisk, så indretningen er helt den samme.
 

 

2 Comments

 • Reply Nynne 2. april 2018 at 5:58 pm

  Jaaa, del endelig boliginspiration med os andre! Går selv og pønser på at ommøblere lejligheden (som er meget lille!), mens jeg går og venter på at kunne flytte i noget større.

  Glæder mig til at følge med i jeres proces! ☺️

  • Reply Thit 5. april 2018 at 5:02 pm

   Uhh hvor spændende – det glæder jeg mig til at følge med i på Insta Rigtig god dag!

  Leave a Reply