ChriChri Aarhus Oktober

Hvis der er noget, der kan gøre mit hjerte varmt, så er det, når der skyder nye, fede projekter op i Aarhus, og det må man virkelig sige, at der gør for tiden. Jeg synes virkelig at det her år, har været en kæmpe gave til vores by, og jeg stornyder alle de nye restauranter, projekter og arrangementer, som vi endelig har fået til verdens mindste storby. Ofte er der rigtig mange fede arrangementer i løbet af sommeren, men efteråret i år skal man sørme heller ikke kimse af.

På ChriChri.dk kan du lige nu læse mit indlæg om nogle af de aller fedeste arrangementer i den kommende måned – blandt nogle af favoritterne kan nævnes endnu et madmarked og en helt ny sneakersbutik.

Faktisk er der både grand opening af madmarkedet og sneakersbutikken i morgen, så hvis du ikke har nogle lørdagsplaner, er tippet ihvertfald givet videre nu. Selv skal jeg forbi HypeTrade-åbningen og tage street-style billeder for SoundVenue, så måske vi ses?

I dag står på et par timers gruppearbejde på Bunkeren (Journalisthøjskolen), og derefter fødselsdagsfejring for min nu ret store lillesøster. Faktisk står weekenden i stor stil i familienstegn, da min farfar holder fødselsdag søndag. Jeg håber, I får en mægtig god weekend <3