i-januar-vil-jeg-gerneJanuar betyder for de fleste tilbage til arbejdet og hverdagen. Dagene er stadig korte, og frosten har for alvor sat ind. Jeg synes også selv, at januar er en svær bandit at komme igennem, men ser man lidt udover de dårlige ting i januar, er der faktisk også masser at glæde sig til.

Januar er nemlig også starten på et helt nyt år, og jeg synes januar giver et friskt pust til mine drømme og min inspiration.

Som altid har jeg skrevet et indlæg til ChriChri.dk om de arrangementer, du kan glæde dig til i januar måned. Du kan læse det lige her – der er både baristakursus og fælles løbetræning på listen.

Udover en masse gode arrangementer, er der også andre ting og sager, jeg gerne vil nå i januar. Blandt andet:

♥ Til Art Hour på Aros. Jeg har tyvestartet lidt – jeg var nemlig til det i går med en sød veninde.

♥ Besøge Cafe Frida i Mejlgade til brunch (de laver byens bedste).

♥ Forhåbentlig en weekendtur til Gøteborg med mine gymnasieveninder. Man kan nemlig komme tur-retur for 3oo kroner inklusiv god mad.

♥ Nyde det aller sidste af mine feriedage inden virkeligheden starter igen på mandag. Men det er en ny en af slagsen – mere om det lige snart.

♥ Læse “En logbog fra et livsforlis” færdig. Den er faktisk rigtig svær at komme igennem, men jeg hader sådan at skulle give op på en bog.

♥ Bruge en søndagformiddag inde i varmen med søde veninder til brunch.

♥ Bage kanelsnurrer. Det har jeg længe gerne ville. Jeg tænker at prøve Meyers. Har i prøvet den?

♥ Besøge Plantecafeen på Godsbanen. Har I været forbi?

Hvad glæder I jer til? 

Husk at I kan følge mig på Bloglovin’ lige her  

dsc_0747-2