marts-chri-chri-aarhus-guideDet siger forår i kalenderen, men i skrivende stund sidder jeg inde i varmen med en stor kop kaffe, mens regnen siler ned udenfor og skyerne har mørklagt stuen. For et kvarter siden, cyklede jeg med solen varmende i nakken. Et godt eksempel vejrets utrolige uforudsigelighed. Jeg elsker at bo i et land, hvor vi får lov at opleve hele fire årstider, men vejrets humørsvingninger for tiden gør det svært at mærke, at foråret er på vej.

Men en ny måned betyder jo et nyt indlæg hos ChriChri.dk. Som altid, har jeg skrevet en guide til de arrangementer, du kan glæde dig til i den kommende måned i Aarhus. Du kan læse den lige her. Eksempelvis tipper jeg om et koncept, hvor du i marts måned kan besøge nogle af byens aller bedste restauranter for 225 kr. Her på bloggen krydder jeg listen med nogle af de personlige ting, jeg ser frem til. 

Her på matriklen kommer marts til at stå på blandet godter med både hyggelige middagsaftaler, teatertur og forhåbentlig et weekendvisit til Blokhus. Når størstedelen af tiden går med arbejde, prøver jeg virkelig at udnytte hverdagsaftenerne og fylde dem ud med rare aftaler og små hverdagsglæder (i tråd med mit nytårsfortsæt).

I marts vil jeg gerne..

♥ Besøge cafeen Hos Sofies Forældre sammen med mine bedsteforældre og drikke kaffe og spise kage. Har i nogensinde været derinde? Det er den hyggeligste cafe med den fineste indretning i helt rigtig farmorstil.

♥ Begynde til hundetræning med Albert (og nej, jeg er ikke 50..). Men det er en god idé at investere tiden på det. Så de næste tolv mandage render Tobber og jeg rundt på en mark og prøver at lege hundehviskere.

♥ Se teaterforestillingen “Escape the Universe” på Godsbanen. Det er teatergruppen By Proxy, der fremfører stykket, og deres forestillinger skulle være helt magiske. Og så koster det kun 50 kr.

♥ Til madklub intet mindre end tre gode gange med både søde gymnasiepiger og studieveninder. Sådan noget madklub er altså en frygtelig god ide og en helt oplagt for at sikre sig, at man får set sine veninder.

♥ Forhåbentlig en tur i sommerhus i slutningen af måneden. Jeg trænger virkelig til at komme lidt ud af byen og trække stikket fuldstændig.

♥ Begynde på en ny bog. Jeg gik desværre helt død i den sidste, så hvis I har en god bog i ærmet, må I endelige råbe højt. Jeg har “To Brødre” af Ben Elton liggende. Nogen, der har læst den?

♥ Dele min opskrift på surdej med Jer. I er flere, der har sendt søde beskeder og billeder af min hjemmelavet nutella, og det gør mig så glad, at I er så mange, der er ligeså vilde med den, som jeg er.

♥ Have endnu flere magnolia-grene i lejligheden. Jeg har allerede buket nummer to herinde, og jeg elsker at se, hvordan blomsterne springer ud dag for dag. Dét er hverdagslykke i sin pureste form.

Kort sagt små og store glæder, der gør, at jeg hver eneste uge den næste månedstid har en hel masse at se frem til. Hvad har I af gode ting i kalenderen? 

Ellers så ønsker jeg Jer en dejlig start på foråret. Skal vi ikke håbe, at det har vist sit ansigt når april-indlægget kommer ud? Vil du have inspiration til, hvilke arrangementer du kan glæde dig til i Aarhus den kommende måned, kan du finde mit indlæg på ChriChri her.

Husk at I kan følge mig på Bloglovin’ lige her