DE BEDSTE PODCAST #1 // LIVSSTIL

19. februar 2017

God formiddag. I dag vil jeg skyde en ny føljeton i gang på bloggen. De fleste der kender mig ved, at jeg hører rigtig mange podcast, og jeg bliver ofte spurgt til, hvilke der er værd at lægge øre til. Derfor tænkte jeg, det var en oplagt muligt at dele de bedste, jeg har hørt med jer. Indlægsrækken kommer til at løbe over de næste tre weekender. Hvert indlæg kommer til at indeholde de bedste podcast i tre forskellige kategorier henholdvis: livsstil, spænding og underholdning. Udover at jeg kommer med mine anbefalinger, håber jeg også, at I har lyst til at byde ind med jeres yndlings. Jeg håber, I har lyst til at læse med de næste par uger og kan blive inspireret til at begynde at høre podcastes, hvis I endnu ikke er kommet i gang, eller blot få inspiration til nogle nye, I måske ikke kender. I dag skal det handle om de bedste, jeg hører indenfor overskriften #livsstil og fælles for dem alle, giver de mig inspiration, gå-på-mod og tid til refleksion. Lad os komme i gang! 1 / After the Jump After the Jump er et af de aller bedste og mest velproducerede podcasts, jeg nogensinde har hørt. Bag podcastet står Grace Bonney, der er ansigtet bag Design*Sponge, og udover at hun har en misundelsesværdig karriere, er hun enormt behagelig at høre på. I podcastet har hun besøg af forskellige designere, butiksejere og up-coming personligheder indenfor den kreative verden og diskuterer alt fra personlig branding til, hvordan man booster sin kreativitet. Det er virkelig et lyt værd, og hver eneste gang jeg har lagt øre til Graces seje gæster, er jeg fyldt med nyvundet energi og motivation. Især kan jeg anbefale afsnit #20 ”Becoming your brand” og #81 ”Turning Jealousy into motivation”. 2/ The Minimalists Hvis man kender mig, ved man, at jeg hader at have for mange ting. Jeg elsker at rydde ud og rydde op, men selvom man ikke har oprydningsvanvid ligesom mig, er jeg sikker på, man vil synes om det her podcast. The minimalist er to fyre fra USA, som i podcastet taler om, hvordan det kan give større overskud (både fysisk, psykisk og i pengepungen) at skære ned på ens materialistiske ejendele. Hver afsnit er bygget op om forskellige temaer og indeholder små, nemme tips til, hvordan man kan leve mere minimalistisk. 3/ Martiny Podcast Måske kender i allerede Emma’s podcast, hvis ikke, bør I gøre det. Jeg kender Emma fra mit studie, men derudover er hun kvinden bag intet mindre end tre kogebøger. I hvert podcast inviterer Emma forskellige personligheder indenfor, som hun selv finder inspirerende, og snakken falder på alt fra yoga til, hvordan man finder balancen mellem ens online- og offlinetid. Podcastet er jordnært og ærligt og helt perfekt til en stille stund. Særligt vil jeg anbefale sæson 2 episode 5, hvor Camilla Julie, der er tidligere blogger fortæller, hvorfor hun har koblet sig af det onlineliv. Og nu er jeg så spændt på at høre, om I har nogle podcast, I særligt lytter til? Jeg vil meget gerne inspireres! Hører I nogle af dem, jeg har anbefalet? Hvis ja – hvad synes I? Eller er I slet ikke med på podcastbølgen?  Næste weekend tager vi fat i næste del af podcast-føljetonen, der kommer til at handle om spændings-podcast, som nok er dem, de fleste lytter til. Hvis I har nogle gode forslag dertil, må I endelig skrive dem i kommentarfeltet, så kan det være, de skal med på listen. Ellers må I have en skøn søndag. Måske med et podcast i ørene? Husk at I kan følge mig på Bloglovin’ lige her   

Kommentarer

1 Kommentar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.