Så er vi nået til sidste omgang i podcast-føljetonen, og denne gang skal det handle om de bedste podcasts i kategorien #underholdning. Jeg havde faktisk ret svært ved at finde ud af, hvad jeg skulle kalde kategorien, fordi denne uges anbefalinger er en god bunke blandet med alt fra oplæsning af husmorporno til langt dybere og mere videntunge emner.

Jeg håber, at I har fået noget ud af de to tidligere ugers anbefalinger i kategorierne #livsstil og #spænding. I har været super gode til at byde ind med kommentarer og anbefalinger, så det håber jeg selvfølgelig også, I gør i dag. Lad os kaste os ud i det.

DE BEDSTE PODCAST I KATEGORIEN UNDERHOLDNING 

1/ Den grå side
Søren Rasted har lavet et rigtig drengerøvspodcast. Kort sagt. I podcastet har han nemlig besøg af forskellige mandlige personligheder, der læser erotiske historier op for hinanden. På den ene side, er det så åndssvagt, men jeg bliver i frygtelig godt humør, hver eneste gang jeg hører et afsnit, og nogle gang er det en god undskyldning for at høre noget, som ikke giver dybere indsigt og viden. Det er skide sjovt, total plat og jeg lover, man bliver i godt humør.

2/ Hjernekassen på P1
I den lidt tungere ende, vil jeg anbefale Hjernekassen på P1. Det tog mig lige et par episoder at blive grebet, men hvis man scroller igennem feedet, er der uendelig mange spændende emner at høre om. I hvert afsnit har Peter Lund Madsen besøg af gæster, der deler ud af deres viden om alt fra sindssyge til sukkersyge, og det en oplagt mulighed for at lære noget om alt det, man synes er spændende, men som man ikke har tid til at nærstudere. Særlig kan jeg anbefale Opvæst med Psykisk Sygdom og Teenagemonopolet.

3/ Her går det godt 
Har i hørt Peter Falktoft og Esben Bjerres podcast? Hvis ikke, skal I i gang. De to herre er nemlig på banen igen. Denne gang i podcast-version, hvor de hver fredag tager ugens nyheder op og snakker om verdens tilstand. Jeg tror ikke, det behøver en længere forklaring, for der er ingen tvivl om, at de to, kan ét eller andet sammen.

4 / Radio24syv – Bæltestedet
I dag sniger der sig også et podcast med, som jeg ikke selv har hørt endnu, men både min mor, Tobber (og Politiken) siger, at det er helt genialt. Og så må jeg tage det for gode varer. Det er Simon Jul og Jan Elhøj, der styrer slagets gang, og i hver episode kommenterer, reflekterer og diskuterer de forskellige historier og nyheder fra hele verden. Sagt på en anden måde, snakker de om alt og ingenting. Og det skulle de være eminent gode til. Nu er anbefalingen givet videre, og så må jeg også snart selv give det et lyt.

Det var jo faktisk afslutningen på podcast-føljetonen, som jeg håber, I er blevet inspireret af. Jeg håber selvfølgelig ikke, at dialogen stopper her, for der findes helt sikkert et hav af gode podcast, som man bør lægge øre til. Jeg håber, I har lyst til at dele dem i kommentarfeltet – så kan det være, der skal være en vol. 2. 

Ellers må I have en dejlig dag. Efter et par dage med aftaler hver eneste aften, glæder jeg mig til bare at skulle være hjemme. Men først står den på et par timers arbejde. Vi blogges ved – jeg kommer nemlig snart med et rigtig godt tip om, hvordan man kan spise på nogle af byens aller bedste restauranter for få penge.