DEN BEDSTE APP / SLUT MED BANNER-REKLAMER

dsc_0386
For noget tid siden opdagede jeg, hvad jeg vil kalde en af de bedste applikationer, jeg nogensinde har installeret. Normalt irriterer reklamer mig ikke særlig meget, og jeg var en gang til et blogger-seminar, hvor det blev fortalt, at meget få læseren rent faktisk føler sig  generet af bannerannoncerne på diverse blogs. Alligevel vil jeg dog gerne være den første til at sige, at det da ser tusinde gange bedre ud uden. Flyvende og blinkende reklamer på begge sider af et blogindlæg ødelægger nemlig lynhurtigt hele æstetikken på en blog, og jeg blev derfor mere end lykkelig, da jeg opdagede, at der er noget, der hedder ‘adblocker‘.

Adblocker er nemlig en applikation, du installerer på computeren, hvorefter alle reklamer på både blogs, netaviser mm. forsvinder. Så rart og virkelig en fornøjelse for øjet. Jeg har læst blogs i mange år efterhånden, og har aldrig vist det har eksisteret. Det gjorde en del af mine veninder heller ikke, mens Tobber grinte lidt af mig, da jeg fortalte om denne her smarte, nye ting jeg har installeret. Så måske er jeg virkelig langsom, men ikke desto mindre vil jeg gerne give tippet videre. Det gør nemlig en verden til forskel!

I kan finde det lige her. Jeg håber, I bliver lige så glade for det, som jeg er!

Husk at I kan følge mig på Bloglovin’ lige her

slit-med-banner-ad-blocker-thit-lund2

No Comments

Leave a Reply