aarhus-guide-det-skal-du-lave-i-decemberGlædelig 1. december. Jeg synes, december er en skæv størrelse. Alt skal nås på den halve tid, og alligevel vil man gerne have ekstra tid til hjemmesysleri og julehygge. De sidste ting skal afvikles inden ferien og det nye år starter, og mange ender med at stresse sig igennem i julen og først nyde den, når den er slut. December for mit vedkommende bliver også lidt skør. Det meste af måneden kommer nemlig til at gå med mundtlig eksamen, hvorefter et intensivt økonomi-forløb på skolen går i gang.

Derfor vil jeg gerne nå at nyde julestemningen lidt ekstra, når jeg endelig har fri, og det emmer denne måneds liste også af. Indlægget her udspringer af mit månedlige indlæg hos ChriChri, hvor du kan læse om alle de bedste julearrangementer i Aarhus. Det kan du læse lige her.

I december vil jeg gerne: 

♥ I Tivoli og se julelysene. Jeg skal faktisk derind på søndag med min familie, og jeg håber, at det er det, der skal til for at jeg kommer i rigtig julehumør.

♥ En tur i Den Gamle By. Jeg har faktisk tyvstartet, for vi var der sidste weekend med Tobber og hans familie, men en tur mere skader jo ikke. Hvis i ikke ved det, kan man som studerende komme gratis derind mandag-onsdag efter klokken 15.

♥ Til julemarked i Ridehuset. Jeg kan ikke huske et år, jeg ikke har været forbi, så det står selvsagt på min liste.

♥ Til Arkitektskolens julemarked i deres fine lokaler. Jeg var der også sidste år, og det var super godt, så det kan virkelig anbefales. Men pas på! Jeg kom hjem med lidt for mange julegaver til mig selv sidste år..

♥ Spise suppebuffet på Globen med søde studiepiger. Det er dem, der har anbefalet det, men det lyder utrolig lovende. Hvem har ikke lyst til at spise sig mæt i varmende supper en kold decemberaften?

♥ Holde store julebagedag med Tobbers og min familie. Vi har inviteret begge sider af familien til julehygge i vores lille frimærkelejlighed. Hvordan vi får plads til ti familiemedlemmer må tiden vise, men vi har ihvertfald planer om at lave en masse dej, som de kan trille til alverdens julegodter i selskab med æbleskiver og gløgg.

♥ Jeg er så heldig, at have fået fat i billetter til et Svend Brinkmann’s foredrag her i Aarhus, og jeg glæder mig SÅ meget. Han har skrevet bogen “Stå Fast”, som er en af de bedste bøger, jeg nogensinde har læst. Faktisk så kigger jeg i den flere gange om måneden, så jeg glæder mig til at høre ham i levende live.

Derudover er der også en del julefrokoster, der skal afvikles samt et par ekstra juleaftener, jeg glæder mig til. Som skilsmissebarn får jeg nemlig intet mindre fire ‘juleaftener’ i større eller mindre grad – og det klager jeg bestemt ikke over.

Har i nogle tilføjelser? Eller måske noget jeg har glemt? 

Vil i læse mere om Aarhus’ mange julearrangementer, kan I læse min artikel på ChriChri her.

Husk at I kan følge mig på Bloglovin’ lige her  

dsc_0028 dsc_0017