EN AF DAMERNE I LADIES FIRST

Der er noget, jeg ikke har fået fortalt Jer. Jeg er blevet co-lady, som det hedder sig, hos Ladies First. Der var en sød læser, Sarah, der skrev, at hun havde set et blogindlæg fra mig på Ladies First bloggen, og så kom jeg i tanke om, at jeg slet ikke har fået fortalt det herinde.

Det kan være, I kender Ladies First? De afholder blandt andet super spændende arrangementer. Eksempelvis et i næste uge om krøllede karriereveje, hvor der kommer seje businessladies og fortæller om deres utraditionelle vej til drømmejobbet. En tema, der falder lige fluks i min smag, når man som mig, snart er færdiguddannet og til tider ligger søvnsløs over, hvad jeg skal.

Og det er faktisk sådan nogle tanker – og meget andet – jeg skal bidrage med. Nogle gange kommer mine blogindlæg herinde også til at ligge på Ladies First bloggen, mens andre indlæg kun havner dér. Jeg håber derfor, I har lyst til at kigge ind forbi, når jeg skribler lidt om karriereovervejelser, jobfrustrationer, netværk, inspiration og alt der imellem.

For det er dét, Ladies First kan. Give plads til store businessladies, de seje eksempler men også rum til frustration, famlen i blinde og ikke mindst – nogen at dele det hele med. Og jeg er dødstolt og spændt på at være med. Jeg håber, I vil kigge ind forbi Ladies First bloggen, og ellers ses vi forhåbentlig til nogle af arrangementerne?

 

 

 

1 Comment

  • Reply Annette Beck 24. maj 2017 at 10:42 pm

    Spændende spændende

  • Leave a Reply