EN WEEKEND I SOMMERHUS

I dag bliver det bare et kort, lille pip. Vi har nemlig lånt min Farmor og Farfars sommerhus ved Saksild Strand, hvor vi skal bruge resten af weekenden. Jeg er kommet her siden, jeg var helt lille, og jeg stornyder roen, vandet og stilheden. Faktisk kan jeg blive helt i tvivl om, om det er livet – langt væk fra byen, ræset og mulighederne, men det vil jeg alligevel aldrig kunne. Det er perfekt at blive afskåret lidt fra virkeligheden en weekend eller en uges tid, men bagefter glæder jeg mig også til at komme hjem.

Vi kom i går eftermiddags, og ellers har dagen i dag stået på langsom morgenmad med et kæmpe stort brunchbord, en løbetur og nu sidder vi udenfor i solen og hører Mads & Monopolet – som Tobber lige har sagt “vi laver ikke en skid”. Albert er også helt i ekstase over vandet og sandet, og der er ikke noget bedre end at se ham glad. Sådan et lille væsens umiddelbare glæde kan ikke måle sig med noget andet.

Faktisk står weekenden her i rimelig stor kontrast til de sidste par dage, hvor jeg, som jeg også skrev på Instagram, er blevet væltet omkuld af spændende henvendelser, seje samarbejder og ikke mindst blevet tilbudt en kontorplads på Aros. (Både samarbejde og kontorplads hører I om snarest). Den næste uge er jeg stort set heller ikke hjemme, så det er rart at kunne dedikere en weekend til hundenusning og kærestetid.

Jeg vil lukke computeren i og nyde solen. Jeg håber, I har en dejlig weekend <3

Husk at I som altid kan følge mig på Bloglovin’ her

  

 

7 Comments

 • Reply Anna / Dagenslys 25. marts 2017 at 12:15 pm

  Det lyder dejligt! Sådan en weekend (eller i hvertfald noget lignende) skal jeg også have næste weekend 🙂 Jeg glæder mig til at høre om det nye og spændende! 🙂

  • Reply thitlund 26. marts 2017 at 2:56 pm

   Ej, du skal glæde dig til sommerhus – Det gør du nok også 😉 Men det er simpelthen det bedste i verden at komme lidt væk. Hvor skal I i sommerhus henne? 🙂

   • Reply Anna / Dagenslys 28. marts 2017 at 3:10 pm

    Ja, lige præcis! Der er få ting, der er så afslappende som at være i sommerhus 🙂
    Vi skal til Jylland – i mine bedsteforældres sommerhus, der ikke ligger så langt fra Kolding.

    • Reply thitlund 28. marts 2017 at 6:04 pm

     Det er da en lidt lang tur fra København? Men på den anden side er det måske dejligt at komme heeelt væk. Jeg håber, I får en mega god tur, og at vejret forhåbentlig bliver ved med at være lige så godt som nu! 🙂

 • Reply Annette Beck 25. marts 2017 at 4:00 pm

  Sødeste pige.det er vel nok en dejlig beskrivelse af jeres dage. Godt I kom derned trods farfars bange anelser.
  Spændende at høre mere om Aros og jeg glæder mig til at besøge dig der.
  Har lige været hos Jørgen og skal snart spise hos Frederikke.
  Knus min pige tol og dig Tobias og Albert. ❤v

  • Reply thitlund 26. marts 2017 at 2:56 pm

   Det lyder bare dejligt. Håber I havde en hyggelig dag hos Jørgen. Det så sådan ud. Knus

 • Reply I maj vil jeg.. - thitlund.dk 1. maj 2018 at 9:10 am

  […] Og måske skal vi en tur i sommerhus i de føromtalte fridage, hvis vejret er til det. Det er det bedste, jeg ved, så jeg krydser […]

 • Leave a Reply