Godmorgen. Har I sovet godt? Det har jeg ikke – eller jeg har ikke sovet så meget. Jeg brugte nemlig dagen i går til det smukkeste bryllup hos en af Tobbers studiekammerater, som blev holdt på Varnapalæet. Det var så idyllisk og en fantastisk god fest, så hovedet er godt træt i dag men ovenpå sådan en fantastisk dag i går, så gør det ingenting. Hvis jeg kunne, ville jeg tage til bryllup hele tiden. Tænk ‘bare’ at fejre kærligheden mellem to mennesker. Det er da rørende!

Men det er ikke det, som det skal handle om i dag – det skal nemlig handle om vores sommerferieplaner eller mangel på samme. Som jeg har nævnt, har Tobber kun én uges ferie her i juli, som vi bruger i mine bedsteforældres sommerhus. I august tager vi så til gengæld en uge til Portugal og nyder varmen, inden efteråret banker på herhjemme.

Derfor adskiller denne her sommer sig også gevaldigt fra sidste år, hvor jeg både var i Toscana, på Mallorca og i Portugal henover sommeren. Faktisk har jeg aldrig rejst så meget, som jeg har gjort det sidste år, og derfor er der også blevet fyldt godt op med postkort og rejseguides, som I kan finde her på domænet. Jeg har listet dem op nedenfor – det kan jo være, I skal besøge nogle af de steder, jeg har været?

Har I gode tips og tricks til området omkring Faro i Portugal, må I endelig råbe højt. 

Find min rejseguide..

♥  Til Mallorca – en magisk ø, der byder på meget mere end turistfælder og sandstrand. Især blev jeg forelsket i den lille bjergby Sollér. Læs mit postkort her.

♥ Til Toscana – et område fyldt med historie og kulturelle seværdigheder. I guiden deler jeg tips til Montecatini, Siena, Monte Carlo, San Gimignano, Pisa og Firenze. 

♥ Til Amsterdam– den mest betagende storby, jeg nogensinde har besøgt. Jeg blev blæst fuldstændig bagover, og jeg kan ikke vente med at komme tilbage til de hyggelige gader, gode cafeer og fine kanaler.

♥ Til Marrakech og Marokko – et land og en by fyldt med kontraster. Fra storslået bjerge til pulserende by, og idylliske riads til hæsblæsende torve. Kort sagt en stor oplevelse – se bare mit postkort.

♥ Til Bornholm – bloggens første rejseguide fyldt med gode oplevelser på solskinsøen – blandt andet i Svaneke, Gudhjem og Rønne.