hvilken-espressomaskineLige for tiden snakker vi rigtig meget om kaffemaskiner herhjemme. Det har vi gjort før, men nu har vi besluttet os for, at det skal være det næste ‘store’ køb, vi foretager os. Jeg tror faktisk ikke, jeg har fortalt det herinde, men jeg har jo en kær og meget stor kærlig til Baresso. Da jeg var bare 14 år,startede jeg nemlig som aspirant på Baressoen mellem Magasin og Busgaden og blev der i seks gode år. Så lidt om kaffe synes jeg jo, jeg ved.

Ligesom så mange andre drikker jeg også gerne et par kopper om dagen,  og vi er slet ikke for fine til en neskaffe. Derfor har vi også bare haft en almindelig stempelkande og så min gamle Nespressomaskine, jeg fik af min Farmor for umindelige tider siden. Jeg tror faktisk, det er den første maskine, de overhovedet lavede?

Det har fungeret upåklageligt, og det gør det jo sådan set endnu, men med en stor kærlighed til kaffe og Tobbers ret så dedikerede tilgang til ting, vil vi gerne opgradere kaffeløjerne herhjemme. Og der håber jeg, I kan hjælp os?

Jeg har hørt og læst mig til, at Delonghi skulle være et rigtig mærke, og vi er kommet så langt i beslutningsprocessen, at vi har kastet vores kærlig på denne her fætter  en Delonghi Distinta. Den er semiautomatisk, så vi skal selv kværne bønner, lave espressoen og steame mælken.

Nogen siger, man bliver træt af sådan en semiautomatisk maskine, fordi der er en del forarbejde, før du står med en kop dampende kaffe i hånden, men det er lige præcis arbejdet, jeg synes kunne være sjovt.  Skulle det modsatte vise sig, synes jeg, at 1300 kroner er en okay pris, hvis vi vil skifte den ud om et par år.

MEN: Hvad tænker i? Har i en espressomaskine, hvis ja hvilken? Og er den mon semi-automatisk eller fuldautomatisk? Vi vil meget gerne høre gode kafferåd, så vi køber den rigtige maskine!

Husk at I kan følge mig på Bloglovin’ lige her