HVAD SKAL VI SE, SPISE OG OPLEVE I BARCELONA?

turen-gaar-til-barcelonaYes – i dag tager vi endelig til Barcelona. En tur jeg har set frem til i hundrede år, da det er min første ferie (og fridage) siden jul. Jeg skal afsted med min mor, lillebror og Tobber, og jeg glæder mig til at gå rundt i tyve grader og kun koncentrere mig om, hvilken is jeg skal have næste gang.

Jeg har været i Barcelona én gang før, men det var kun nogle få dage, så jeg er virkelig åben for at høre, hvad man bør se, opleve og spise i byen. Jeg håber, vi når en tur i Güellparken, men ellers har vi faktisk ikke rigtig nogle planer. Jeg tænker, nogle af jer helt sikkert har besøgt Barcelona, og jeg håber, I vil byde ind med gode tips og tricks. De er meget kærkomne!

Ellers så vil jeg bare ønske jer en dejlig påske. Forhåbentlig kan I holde lidt fri <3 Jeg regner med at kigge ind med en lille hilsen fra Barcelona, og ellers ses vi igen på den anden siden.

1 Comment

  • Reply Annette Beck 11. april 2017 at 1:51 pm

    Rigtig god tur søde pige. Det er en skøn by. Knus og på gensyn fra farmor. Og en speciel hilsen fra Albert. Han var så dygtig på vores gåtur sammen med Pælle. Og vigtigt: da vi kom hertil, var der ikke tegn på ulykker. Flot

  • Leave a Reply