turen-gaar-til-barcelonaYes – i dag tager vi endelig til Barcelona. En tur jeg har set frem til i hundrede år, da det er min første ferie (og fridage) siden jul. Jeg skal afsted med min mor, lillebror og Tobber, og jeg glæder mig til at gå rundt i tyve grader og kun koncentrere mig om, hvilken is jeg skal have næste gang.

Jeg har været i Barcelona én gang før, men det var kun nogle få dage, så jeg er virkelig åben for at høre, hvad man bør se, opleve og spise i byen. Jeg håber, vi når en tur i Güellparken, men ellers har vi faktisk ikke rigtig nogle planer. Jeg tænker, nogle af jer helt sikkert har besøgt Barcelona, og jeg håber, I vil byde ind med gode tips og tricks. De er meget kærkomne!

Ellers så vil jeg bare ønske jer en dejlig påske. Forhåbentlig kan I holde lidt fri <3 Jeg regner med at kigge ind med en lille hilsen fra Barcelona, og ellers ses vi igen på den anden siden.