HVEM ER DET EGENLIGT, JEG ER?

hvem-er-det-egentlig-jeg-er1Hvad der startede som en lille hyggeblog, hvor det primært var mine veninder og familie (hej farmor!), der læste med, er der kommet en hel del nye gæster forbi matriklen her. Og det er jeg jo mere end glad for! Så i første omgang stort velkommen til Jer. Jeg er så glad for, at I læser med! Men ligesom det kræver en navnerunde at starte et nyt sted, må det vist være på tide, at jeg giver jer et lille indblik i, hvem jeg er. Det har jeg nemlig ikke rigtig gjort før. Derfor kan I i dag læse tolv ting om mig.

♥ Jeg er født og opvokset i Aarhus.

♥ Jeg er 22 år (23 lige om lidt).

♥ Jeg er tæt på dværghøjde – jeg er nemlig kun 1.57, men jeg er faktisk overraskende tilfreds med min højde.

♥ Jeg læser kommunikation på Danmarks- Medie og Journalisthøjskole og er færdiguddannet i februar 2018. I skrivende stund er jeg i praktik hos kommunikationsbureauet Publico her i Aarhus. Hvis jeg ikke læste kommunikation, så læste jeg til sygeplejerske.

♥ Jeg startede bloggen her for lidt over et halvt år siden. Inden da har jeg både taget billeder for Gademode og Berlingske Media og skrevet for Food Festival og Aarhus Panorama. Da jeg ikke længere gjorde det, manglede jeg et sted at samle al min inspiration, og det blev så til bloggen her. Udover det tager jeg også street style billeder for SoundVenue og skriver indlæg til ChriChri.dk.

♥ Jeg er kærester med Tobias, bedst kendt som Tobber. Vi har været kærester i snart 6 år, og sammen har vi anskaffet os en lille vatrondel – Albert. Min bedste ven.

♥ Jeg er flyttet 19 gange i løbet af mit liv (fordi min mor køber huse og lejligheder, sætter dem i stand og sælger dem igen), men jeg har aldrig boet udenfor Ringgaden her i Aarhus. De sidste to år har jeg boet i vores 2-værelses lejlighed i ø-gaderne, og dem der kender mig ved, at jeg aldrig kunne finde på at flytte ud af byen. Min største drøm er at eje et lille byhus herinde.

♥ Derfor siger det også sig selv, at jeg storelsker Aarhus, og jeg bruger oceaner af tid på alle byens cafeer. Og så elsker jeg, hvordan byen vokser, og at der hver måned skyder nye, små perler op.

♥ En af mine største styrker er nok, at jeg er rigtig god til at nyde mit eget selskab. Jeg kan sagtens tage på cafe alene eller gå en lang tur. Faktisk bliver det her indlæg skrevet på Emmeryes. Og nå ja, så er jeg mega stædig..

♥ Min største svaghed er, at jeg ofte glemmer at nyde nuet. Jeg har enormt mange bolde i luften, og jeg når slet ikke at nyde rejsen, før den er slut, fordi jeg hele tiden er to skridt foran. Lige nu kører min hjerne på højtryk om, hvad jeg mon skal lave, når jeg er færdig.

♥ Jeg træner omkring fire gange om ugen. Det har jeg ikke altid gjort, men jeg bliver (så kliche som det lyder) en meget bedre udgave af mig selv. Faktisk er der ikke en uge i tre år, hvor jeg ikke har dyrket en eller anden form for motion, og det er den ultimativt bedste vane, jeg har.

♥ Jeg er kæmpe ordensmenneske, og jeg ved ikke noget bedre end at smide ud og rydde op. Derfor har jeg også nogle få yndlingsting, som jeg går med igen og igen og igen. Derfor bruger jeg faktisk heller ikke særlig mange penge – udover på kaffe, som jeg til gengæld stornyder. Jeg kan faktisk ikke komme i tanke om en hverdagsglæde, der gør mig i bedre humør end en kop kaffe i byen (udover Albert selvfølgelig).

Jeg tror, det var det, jeg kunne grave frem. Og så håber jeg, I har lyst til at fortælle en lille smule om Jer selv. Jeg kan jo se, at I læser med, men det er de færreste af Jer, jeg egentlig kender. Så: Hvem er I, hvor kommer I fra, hvad læser I eller arbejder med? Jeg er mega nysgerrig!  

dsc_1109

4 Comments

 • Reply Annette Beck 19. marts 2017 at 10:03 am

  Sødeste pige.
  Det er vel nok den sødeste og fine karakteristik af dig, som man kan tænke sig. Helt rigtigt det hele.
  Glæder mig til vi ses på onsdag.
  Knus også til dine 2 bedste venner Tobias og Albert.
  PS. Hvis du en dag er lidt tidligt færdig fra arbejde så sig til, så mødes vi til en kop pige kaffe

  • Reply thitlund 19. marts 2017 at 3:22 pm

   Tak søde Farmor. Det er faktisk lidt svært sådan at beskrive sig selv, men jeg er glad for, at du er enig i det meste. <3 De dårlige sider snakker vi ikke så meget om 😉 Jeg glæder mig til onsdag. Knus

 • Reply Jane 27. juni 2017 at 1:34 am

  Hej Thit.
  Jeg hedder Jane, 32 år gammel og kommer fra Randers.

  Jeg fandt din blog da jeg søgte på google om Bullet Journal og det hjalp mig en del, så tak for det.

  Jeg læser til Sosu-assistent og er færdig til Februar 2018.

  Lige pt. er jeg i praktik som ADHD-bostøtte og sådan en Bullet Journal er et redskab som kan hjælpe mange har jeg hørt, så jeg er lige ude og snuse lidt til hvad det er for noget.

  Du har en rigtig flot blog – tillykke med den.

  Må du få en fantastisk sommer .

  Varme hilsner Jane

  • Reply thitlund 27. juni 2017 at 8:24 am

   Hej Jane.
   Tusind tak for din søde kommentar! Det varmer helt vildt at høre, at du synes om bloggen! Og dejligt, at du kan bruge guiden 🙂 Det giver jo rigtig god mening at folk med ADHD med fordel kan bruge kalenderen til at skabe overblik.

   Må du også have en skøn sommer. Lad os håbe, vejret bliver lidt bedre 🙂
   Og tak for din dejlige kommentar! De bedste hilsner Thit

  Leave a Reply