MØD EN INSTAGRAMMER // STINE MARIE ROSENBORG

HVERDAGSLUKSUS

God torsdag morgen. Lille fredag kalder nogle den – jeg synes nu, at torsdag er dækkende. Med udsigt til weekend og så alligevel. Når man skriver bachelor, er det som om, at dagene bare kører på repeat. Stå op, spise morgenmad, træne, skrive, gå en tur med Albert, ses med veninder, spise aftensmad, sove. Og om igen. Så for mig gør det ikke den store forskel, om det er tirsdag eller torsdag. For hverdagene er dem, vi har flest af. Selvom weekenderne kan virke nok så gode, rare og med tid til forkælelse, så er det nu engang mandag til fredag, der fylder mest i ugens syv dage. Og derfor bør det også være dem, vi har flest små glæder i. Ligesom jeg prøver at udnytte hverdagsaftenerne bedst muligt, så det hele ikke handler om praktik og arbejde, nyder jeg også at have små glæder i hverdagen. Små ting der gør en grå, kedelig torsdag lidt bedre.

Og overfor ser i mine favoritter. Alle i den lille skala. Fra pæne negle til rar hud og fine smykker.

Natursæbe fra Juhldal. Den har verdens bedste duft, og det er hverdagsluksus at kunne vaske hænder i velduftende sæbe.

Håndcreme fra The Body Shop med hampGrin bare, men det er den fedeste og lækreste håndcreme, og den eneste der kan redde mine vintertørre hænder.

Mine yndlingssmykker. Henholdvis en ring fra min far og Tobber, mit yndlingsarmbånd og min aller yndlings-halskæde. Som desværre er gået i stykker, hvorfor I kun kan se vedhænget.

Ansigtscreme fra La Roche-PosayDen er rimelig ny men allerede en vinder. Den fugter ligesom Embryolisse men er uden parfume. Win win. Og så koster den det halve.

Neglelak fra OPI. Når jeg har det godt, har jeg pæne negle og neglelak på. Det hænger bare sammen for mig. Ofte bare en klar én (ligesom den på billedet).

Ansigtsskrub fra Rudolph Care. Jeg bruger den et par gange om ugen, når jeg har været i bad, og jeg har det altid lidt ekstra dejligt, når min hud er eksfolieret og har fået masser af fugt.

God kaffe. Selvfølgelig. Kaffe i byen er altid godt, men det er altså en kæmpe hverdagsluksus at kunne lave god kaffe derhjemme, der (næsten) slår cafeernes.

Hvad gør jeres hverdag lidt bedre? En god læbepomade? Et par yndlingsjeans? God morgenmad?

Husk at I kan følge mig på Bloglovin’ lige her

billede-01-11-2017-16-14-30

 

 

   

1 kommentar

  • Annette Beck

    Jeg vil se nærmere på dine lækre ting når vi kommer hjem. Knus fra farmor

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MØD EN INSTAGRAMMER // STINE MARIE ROSENBORG