Når jeg kigger min kamerarulle igennem, er efteråret godt nok kommet som et lyn fra en klar himmel. Det er kun fjorten dage siden, jeg udgav et indlæg med små hverdagsglimt, og der skinnede solen varmt fra en klar himmel.

De sidste par uger har der været lidt mere ro på i den forstand, at jeg ikke længere pendler mellem København og Aarhus, og jeg sætter uendelig stor pris på vores lille hybel og min egen dyne. Til gengæld er det store praktikræs skudt i gang, og jeg bruger rigtig meget tid på at læse praktikopslag og skrive ansøgninger, men mellem alt det praktiske gemmer der sig også masser af hverdagslykke i min kamerarulle. Se bare med nedenfor.

hverdagslykke1

.. Jeg har nydt det aller sidste sensommervejr en lun lørdag formiddag, hvor vi begge havde fri, for første gang i hundrede år, og kig en tur i Uniparken.  Her med kaffe fra gode (og mega billige) Dale’s.
.. Nu har jeg endelig fået smagt Meyers mega hypede kanelsnurrer. Og jeg synes, den er god! Men ikke så god, som jeg havde troet. Det er jo mere en bolle med kanal og kardemomme?
.. Tobber kom tidligere hjem fra arbejde en dag, og vi spiste cookies og drak kaffe på altanen. Det er nok sidste gang, vi fik den brugt i år. Det er lidt vemodigt.
hverdagslykke2

.. Jeg har brugt flere dage i København, og for første gang nogensinde, er jeg blevet fuldstændig forelsket i byen. København kan altså et eller andet helt specielt.
.. Det er blevet suppevejr, og det udnyttede jeg en dag, hvor jeg fik lavet mexicansk vegetarsuppe med masser af grønsager. Eller, det var faktisk Tobber der lavede det.
.. Jeg har købt et par mega flotte støvler, som jeg har sukket efter længe. Nu kunne jeg ikke vente mere!

hverdagslykke3.. Det er altså hverdagsluksus at købe en kaffe med hjem, når arbejdet på en fredag eftermiddag trækker tænder ud.
.. Selvom det er bidende koldt, ved jeg ikke noget bedre end at trække i en varm striktrøje og gå tur med Albert. Her på vej i Botanisk Have.
.. Efterår er lig verdens flotteste farver og lunende supper.

Husk at I kan følge mig på Bloglovin’ lige her