God tirsdag morgen. Så er det endnu en gang tid til at kigge tilbage på nogle af de små glimt af hverdagslykke, jeg har oplevet siden sidst. Måske de her indlæg virker overflødelige for nogle af jer, men for mig er det en god måde at stille skarpt på de små stunder, der skaber ekstra glæde i en travl hverdag. En slags pauseknap, hvor glæden får lov at vare lidt længere. For mig behøver det hverken være stort eller fancy, men jo mere jeg koncentrer mig om de rare ting, jo mere overflødelige virker de ikke så rare.

hverdagslykke4Min guilty-pleasure er uden tvivl croissanter. Jeg synes, de slår alle andre kager og bageværk, og i Budapest fik jeg en virkelig god én. Mmmh… 

hverdagslykke2Hverdagslykke for mig er kunne begrave mig i en god bog, og i efterårsferien fik jeg læst “After You” af Jojo Moyes færdig. Den er helt fantastisk, og jeg har skrevet en anmeldelse lige her.

hverdagslykke6Albert er en ballademager for tiden. Han æder stort set alt, og vi bliver virkelig sat på prøve. Tror han er i samme stadie som børn i trodsalderen.. Men det er svært at være sur særlig længe, når han tikker om godbidder <3

hverdagslykke3De sidste par uger har jeg gået i skole  fra 9-12, og spiser derfor oftest frokost hjemme. Jeg hader varme madpakker og stornyder at kunne spise min frokost i ro og mag. Her hjemmebagt Meyers rugbrød og avokado. 

hverdagslykke1Jeg har bagt cantuccinier af flere omgange og er ikke altid blevet tilfreds, men denne gang er det gået overraskende godt. Derfor kommer der en opskrift på lækre, sprøde mandelkager på bloggen snart. 

Det var vist det for denne gang. Resten af dagen skal bruges på skole, hvor det sidste lige skal indhentes, inden jeg på mandag starter på fjortendages eksamensskrivning med min gruppe. Jeg kunne sagtens finde på noget mere spændende at lave i dag, men nogle gang er det nu også ganske fint at skulle i skole. Især med et hav af søde piger og masser af kaffe.

Husk at I kan følge mig på Bloglovin’ lige her