Godmorgen derude. Herhjemme har jeg lige været ude med Albert på hans faste morgentur, imens Tobber er i gang med at lave havregrød. Mentalt er jeg også ved at være tilbage på bloggen: torsdag nat fik vi nemlig afleveret vores eksamensopgave, og det var SÅ rart. Jeg har haft verdens bedste eksamensgruppe, men til sidst hænger sådan en opgave altså ud af halsen og man begynder at kunne smage friheden. Især når den er på engelsk, og man hele tiden skal slå forskellige vendinger og ord op. Ellers har weekenden stået på nyvundet frihed og julehygge. I fredags var jeg nemlig inde at vende i byen til Black Friday, mens hele dagen i går bød på julehygge med svigermekanikken. Så hyggeligt. Selvom jeg de sidste fjorten dage primært har lavet opgave, har der også sneget sig et par rare øjeblikke ind. Se selv med her.

img_5135
(Jeg bliver tit spurgt, om det ikke er træls at skulle ud og gå med Albe om morgenen. Det synes jeg faktisk ikke. Kun når han tigger om godbidder, og mine fingre er ved at fryse af) 

img_5132(Urtekram har været så søde at sende mig masser af lækre produkter. Det blev til boghvedegrød med figner, dadler, kokosflager og pumkin’ seed butter)

img_5133(Flatwhite og kæmpe klejner med Tobber en kold fredag eftermiddag efterfulgt af gåtur ned gennem strøget, da lysene blev tændt)

img_5134(Tobbers mor laver de lækreste lakridssmåkager med tranebær. De minder mig så meget om jul. Der kommer snart en opskrift) 

img_4992
(Dyb koncentration til den nye og mega gode(!) udstilling på Aros med søde studiepiger)

dsc_0350(Mine to adventgaver som jeg glæææder mig til at åbne om lidt)

Ellers må I have en rigtig dejlig søndag og 1. advent <3 Selv skal jeg indhente en masse forsømt arbejde, sende ønskeseddel til familien og ellers ordne almindelige søndags-ting såsom at vaske tøj mm.

Husk at I kan følge mig på Bloglovin’ lige her