Godformiddag. Herhjemme sidder jeg med dagens første kaffe og nyder, at jeg først skal møde i skole klokken 13. Der venter en ret hård uge forude med skole hver eneste dag, som så kulminerer i en eksamen fra d. 20-22 december. Så det her indlæg passer faktisk rigtig godt: den næste uge vil jeg nemlig prøve at fokusere endnu mere på de små ting i hverdagen, der giver lidt ekstra hverdagslykke. Siden sidst har der også været ganske rare ting og sager. Blandt andet vores julebagedag i lørdags, som uden tvivl skal være en fast tradition i december. Men nu til de små ting af #hverdagslykke.

dsc_0512(Jeg har sagt det før, men Albe er virkelig en ballademager lige nu, og der er derfor hård opdragelse herhjemme. Det nye er, at han sætter sig op i spisebordsstolene, og jeg kan næsten ikke skælde ham ud…)

img_5308(Jeg arbejder aller bedst, når jeg sidder på cafe. Til stor undren for mange. Heldigvis, er jeg ambassadør for Baresso, så der sidder jeg så ofte, jeg kan)

dsc_0509(Dette er blot en lille del af alt det, vi fik bagt i lørdags. Mmmmh)

Processed with VSCO with f2 preset(Den gamle by, når den er finest)

Det var vist det for denne gang. Jeg håber, I har en dejlig uge i sigte og kan begynde at dufte juleferien. Rigtig god mandag <3