HVERDAGSLYKKE

Godformiddag. Herhjemme sidder jeg med dagens første kaffe og nyder, at jeg først skal møde i skole klokken 13. Der venter en ret hård uge forude med skole hver eneste dag, som så kulminerer i en eksamen fra d. 20-22 december. Så det her indlæg passer faktisk rigtig godt: den næste uge vil jeg nemlig prøve at fokusere endnu mere på de små ting i hverdagen, der giver lidt ekstra hverdagslykke. Siden sidst har der også været ganske rare ting og sager. Blandt andet vores julebagedag i lørdags, som uden tvivl skal være en fast tradition i december. Men nu til de små ting af #hverdagslykke.

dsc_0512(Jeg har sagt det før, men Albe er virkelig en ballademager lige nu, og der er derfor hård opdragelse herhjemme. Det nye er, at han sætter sig op i spisebordsstolene, og jeg kan næsten ikke skælde ham ud…)

img_5308(Jeg arbejder aller bedst, når jeg sidder på cafe. Til stor undren for mange. Heldigvis, er jeg ambassadør for Baresso, så der sidder jeg så ofte, jeg kan)

dsc_0509(Dette er blot en lille del af alt det, vi fik bagt i lørdags. Mmmmh)

Processed with VSCO with f2 preset(Den gamle by, når den er finest)

Det var vist det for denne gang. Jeg håber, I har en dejlig uge i sigte og kan begynde at dufte juleferien. Rigtig god mandag <3

4 Comments

 • Reply Annette Beck 12. december 2016 at 12:25 pm

  God læselyst min dejlige pige

  • Reply thitlund 13. december 2016 at 2:19 pm

   Tak søde Farmor. Knus

 • Reply katrine 12. december 2016 at 4:24 pm

  åh gud hvor er din hund sød, den er da ikke til at stå for 🙂 kh katrine (ny læser)

  • Reply thitlund 13. december 2016 at 2:19 pm

   Hej Katrine. Hvor er du sød! Mange tak – og rigtig mange gange velkommen til. Jeg er glad for, du har lyst til at læse med. Og Albert får du helt sikkert at se flere gange 😉 Rigtig god dag! Klem / T

  Leave a Reply