HVERDAGSLYKKE – OG ET TAK OG GODT NYTÅR

Godmorgen. Er i derude? Og har I haft en dejlig jul og dertilhørende fridage? Der er ret så stille i blogtrafikken, så jeg tænker, I nyder ferien. Herhjemme er jeg tilbage på pinden efter 3 x juleaften og en hel masse afslapning. Vi kom tilbage til vores frimærke søndag aften, og mandag gik stort set kun med seriemarathon. Har I set den islandske krimi “Fanget – en morder i blandt os”, som har kørt på DR? Vi tog hul på den 2. juledage og har set to afsnit siden. Den er virkelig god! Måske, et foreslag til 1 januar? Nå, men ellers er dagene faktisk bare forsvundet i hænderne på mig med langsomme morgener, hjemmehyggerier og julegavenydning – stort set alt det, mine små glimt af hverdagslykke vidner om.

(Nyt sengetøj er hverdagslykke i sin mest simple form. Det synes Albert også) 

Processed with VSCO with f2 preset(Julen varer lige til påske. Eller ihvertfald lidt endnu. Her en mørk julemorgen)

img_5406(Morgenmad i byen burde være en menneskeret – her på Feinschmecker)

dsc_0643(To af mine aller bedste julegaver. To ringe fra henholdvis min Far og Tobber) 

dsc_0664(Lune boller med smør og en skive ost – her efter Meyers opskrift) 

Ellers så håber jeg, I får en rigtig dejlig nytårsaften. Jeg tjekker først ind igen på den anden side af det nye år – men der har jeg til gengæld masser af spændende indlæg klar i ærmet. 2017 bliver nemlig et anderledes år på alle områder. Men mere om det, når vi ses igen.

Og så er der vist også på sin plads at sige tak: tak fordi I læser med og engagerer jer – tak fordi I har gjort thitlund.dk til et rart sted at være, hvor jeg måned for måned vokser med bloggen, og glæder mig til af levere endnu bedre indhold til jer. Jeg er uendelig glad for, at I har lyst til at læse med. I gør det til en fornøjelse at dele alt det, jeg finder interessant og spændende. Tak er et fattigt ord.

Så: vi ses når champagnen er drukket og tømmermændene væk <3

No Comments

Leave a Reply