Godmorgen. Og rigtig glædelig lørdag! Som jeg nævnte herinde sidst, er jeg jo begyndt i praktik, så jeg nyder weekenderne ekstra meget for tiden. De sidste par weekender har været fyldt med aftaler, mens denne her weekend er noget mere stille og rolig.

Det sidste stykke tid er selvsagt primært blevet brugt på at lære min nye arbejdsplads at kende, men til trods for det, har der været masser af fine hverdagsmomenter. Se bare her:

hverdagslykke5 (Sidste søndag formiddag så sådan her ud: Med kaffe på altid gode Emmerys. Denne her søndag kommer til at se lidt anerledes ud. Jeg skal nemlig løbe 10 km til Vinterløbet (gisp!) Mon nogle af jer skal med?)

hverdagslykke4 (For tiden eksperimenterer jeg med surdej, og det kom der de her vildt gode boller ud af. Jeg er ikke helt tilfreds, men når jeg er, lover jeg, der kommer en opskrift på bloggen)

hverdagslykke3(Mit praktiksted ligger på Havnen, og lige for tiden er synet om morgenen magisk)

hverdagslykke2(En kold eftermiddag kastede jeg mig også ud i at lave kanelsnurrer – de blev virkelig gode, men ikke helt så pæne..)

hverdagslykke1(Vi havde den bedste tur til Gøteborg, og vejret var helt fantastisk. Her set fra færgen)

Jeg håber, I får en rigtig dejlig weekend. Som sagt skal jeg løbe Vinterløb i morgen, og lige om lidt smutter jeg ud af døren for at drikke kaffe med en veninde. I må have en skøn lørdag!