Godmandagmorgen allesammen. Her starter mandagen rigtig rart: fra vindueskarmen hos Emmerys. Jeg sidder faktisk ofte og arbejder herfra. Her kan man nemlig ligeså stille se hvordan folk slentrer på arbejde med morgentrætte øjne, og hvordan byen vågner i takt med, at butiksvinduerne slår sluserne fra. Denne her uge er den sidste af slagsen, hvor jeg skal pendle frem og tilbage fra København, og jeg glæder mig! Jeg er ikke særlig god til at være på farten og bo i kuffert, så jeg glæder mig til fredag, hvor jeg sætter kursen mod Aarhus.

De sidste fjorten dage har været lidt atypiske, men ikke mindst fyldt med gode og rare sensommer-ting. Jeg har været igennem min kamerarulle og samlet lidt #hverdagslykke til sådan en kølig septembermorgen.

Hverdagslykke3Jeg har udnyttet det gode vejr og brugt min yndlingsnederdel ekstra meget, imens man stadig kan have bare ben. Her på vej til Aarhus Street Food – måske det er derfor, jeg ser så glad ud?

Brunch_smagløs
Som jeg tippede om lige her, har Cafe Smagløs lige nu en mega billig brunch! Jeg trak en meget tømmermændsramt Tobber med derned en solrig søndag formiddag.

Hortensia
Mine hortensiaer fra altanen holder sig så fint, så lige nu står de overalt i lejligheden. Her i vindueskarmen i soveværelset. Det bliver man altså glad af at vågne op til.

Processed with VSCO with f2 presetI tirsdags havde jeg faktisk en lang dag på arbejde, men i stedet tog jeg hjem og drak iskaffe på altanen. Jeg er begyndt at lave det med espresso-pulver i stedet for instantkaffe – det kan anbefales!

HverdagslykkeI går hentede jeg “After You” af Jojo Moyes på biblioteket. Jeg havde egentlig lovet mig selv, at jeg ikke ville læse opfølgeren til “Me before you”, fordi det er en af de bedste bøger, jeg nogensinde har læst, men jeg kunne ikke dy mig. Albert er også ret vild med den.

Her står resten af dagen på arbejde blandt andet med endnu et indlæg til ChriChri. Derudover finder min praktikplads i foråret heller ikke sig selv. Desværre.

I må have en mægtig mandag!