Hvordan går det egentlig for bloggen?

Både tætte veninder, bekendte og nye bekendskaber spørger i flæng ind til bloggen. Selv mine bedsteforældre er søde at spørge ind til, hvem der læser med, og hvordan sådan noget blog-verden egentlig hænger sammen. Og det er jo et helt vildt godt spørgsmål. Det er nemlig en super skør verden, som der er nogle, der har fordomme om, og som andre beundrer. For sjovs skyld – og fordi jeg selv synes, det er interessant at læse om – vil jeg derfor prøve at fortælle lidt om, hvordan det egentlig går med mit hjørne af internettet.

Da jeg i sin tid åbnede herinde (for næsten 2 år siden), havde jeg ingen ide om, hvad jeg egentlig skulle med bloggen, udover at jeg savnede et sted at dele mine gode anbefalinger om Aarhus og ikke mindst have mit eget hub fremfor at skrive for blandt andet Aarhus Panorama, som jeg gjorde på daværende tidspunkt.

Anbefalingerne holder jeg fast i, samtidig med at bloggen i dag indeholder skriv om karriere, opskrifter, små hverdagsglimt og alt derimellem – noget som omkring 4000 personer hver eneste måned læser med om. Jeg forstår ikke, hvor alle de mennesker kommer fra, og hvorfor de (I er det jo egentlig) læser med – forhåbentlig fordi I kan lide universet herinde, som jeg prøver at fylde med gode og trods alt ærlige glimt af min hverdag.

Men med næsten 4000 læsere og 3-4 indlæg om ugen, så begynder jeg også at have en størrelse (og kontinuitet), der gør, at jeg i nogens øjne burde fokusere mere på at vækste – få flere læsere, få flere til at ligge en kommentar, få flere følgere på Instagram. Og det har jeg også lyst til. Se, hvad man kan drive sådan et online-univers til, tjene nogle penge på alt den tid, jeg bruger på at skrive indlæg, komme ind i et sejt bloggernetværk osv. osv.

Samtidig vil jeg gerne holde fast i at dele indlæg herinde, når jeg har lyst, når jeg vil, når jeg synes, jeg har noget fornuftigt at sige. Jeg gider ikke begynde at skrive en kommentar alle mulige steder på nettet for at få flere læsere hertil, komme med i en såkaldte Instagram Pod, og hvad man ellers kan gøre for at få sin blog til at vokse. For nogen er deres blog en forretning, hvor andre kan købe indlæg, billeder og Insta Storys som var det varer i en e-handelsbutik. Jeg har så stor respekt for dem, som kan drive en virksomhed på den måde og bevare deres autencitet – lige nu er jeg bare ikke klar til at sætte alle sejl ind på at gøre sådan.

Så selvom jeg måske burde, lægger jeg hverken strategier og mål for bloggen. Det er klart, at jeg bliver bekymret, når jeg i perioder kan se, at I forsvinder herinde fra, men min erfaring siger, at I for det meste kommer igen, og at der med tiden kommer flere og flere af jer. Derfor fokuserer jeg også på at lave indhold, som jeg selv ville have lyst til at læse, og så håber jeg bare på, at I også synes, det er interessant.

Når det så er sagt, så vil jeg også bare sige TUSIND TAK, fordi i klikker forbi. Jeg er så glad for, at mit indhold på den ene eller anden måde vækker nysgerrighed og interesse hos jer. Jeg elsker, når I skriver – både her, på Instagram og på mail – og jeg håber, I vil blive ved med at læse med.

Derfor vil jeg også høre: Hvad har I lyst til at læse mere om? Karriere, opskrifter, hverdagsskriv eller noget helt fjerde? Det kan også være, det kunne være sjovt at høre mere om, hvordan sådan en blog fungerer, hvordan man laver samarbejder, eller hvor mange timer jeg bruger på bloggen om ugen? Jeg vil så gerne høre fra jer! Så er det nemlig meget nemmere for mig at lave indhold, som I synes om.  

Husk at I kan følge mig på Bloglovin’ lige her

5 Comments

 • Reply Stine 13. maj 2018 at 2:35 pm

  Jeg har en forkærlighed for hverdags skriv og Aarhus indhold Jeg føler troligt med – keep up the good work!

  • Reply Thit 14. maj 2018 at 11:56 am

   Hej kære Stine. Hvor er jeg glad for, at du kan lide at læse med! Jeg synes også selv, det er sjovest at skrive Aarhus-anbefalinger, og så har jeg også en kærlighed for de mere personlige indlæg, men det er altid så svært at vide, hvad I kan lide at læse om. Med tak for den virtuelle high-five. Det søder mandag formiddag! Rigtig dejlig dag! Klem

 • Reply Nynne 13. maj 2018 at 7:20 pm

  Jeg elsker også dit lille hjørne af internettet! Det er pænt at kigge på og hyggeligt at læse med. ☺️
  Samtidigt tager jeg mig også i at nikke til de ting, du skriver. Jeg har også ønsker og drømme for min blog, men det skal være af interesse og overskud og skal være fordi jeg har lyst og føler at jeg kan stå inde for det, såfremt jeg vil bestræbe mig mere på at øge bloggens antal læsere og eventuelt skabe samarbejde.

  Jeg er nysgerrig på at følge jeres indflytningsproces i den nye lejlighed. Kommer der flere indlæg om det? ❤️

  • Reply Thit 14. maj 2018 at 11:59 am

   Åh, du er altid så god til at ligge søde kommentarer Nynne! Tak! Og jeg tænkte nok, du kan genkende det. Det er så svært at få både drømme, ambitioner og ikke mindst tid til at gå op i en højere enhed, men det ved du helt sikkert også alt om. Jeg vil vildt gerne dele flere glimt af lejligheden! Vi er endelig ved at komme ‘rigtigt’ på plads, så det vil give super-god mening 🙂 Det er hermed skrevet ned! Tak for din dejlige kommentar og rigtig god solskins-mandag til dig.

   • Reply Nynne 15. maj 2018 at 8:27 pm

    Du er så sød! Jeg håber du har en forrygende mandag ligeså. Jeg glæder mig til at læse mere om lejlighedsprojektet!

    Krymmelkram

  Leave a Reply