Godeftermiddag. Har I det godt? Og har I nydt det gode vejr i weekenden? Som I ved, så brugte vi jo hele sidste uge på at gøre lejligheden klar til indflytning i lørdags, og det gik heldigvis over al forventning. Tobber fik samlet en masse drenge, og så tager sådan en flytning jo ikke mere end et par timer – tværtimod er det, der tager tid jo, at få hele på plads. Vi er godt på vej, men der er et stykke endnu før, det føles som et hjem.

Men det er ikke det, som det skal handle om i dag. Lige nu sidder jeg nemlig med kalenderen fremme og kigger på den næste måneds tid, som er min absolut yndlingsmåned. Bevares – måske det skyldes, at jeg har fødselsdag – men jeg synes altså også, helt objektivt set, at april ofte byder de aller første rigtige forårstegn. Og det glæder jeg uendelig meget til. Især fordi jeg den sidste uges tid har følt mig godt og grundigt presset. I går havde vi en deadline på en stor opgave på arbejde, så jeg var først hjemme omkring midnat, og med et hjem i flyttekasser, så kunne en rolig eftermiddag på altanen i solen gøre underværker. Så det – sammen med en masse andre gode planer – er forhåbentlig på tapet i april.

I april vil jeg..

♥ Sætte tempoet lidt ned. Jeg har som sagt haft drøntravlt på arbejde, så jeg har nogle fridage, jeg glæder mig til at afspadsere de kommende uger.

♥ Holde min fødselsdag. I første omgang kun for min familie, fordi alle mine kære veninder ikke kunne den dato, jeg i første omgang havde sat mig for.. Travle mennesker.

♥ På Oles Gård til deres onsdagsbuffet med bobler og pizza ad libitum i morgen sammen med nogle søde kollager. Jeg har endnu ikke været forbi, så jeg glæder mig til at se, om hypen er velbegrundet.

♥ På plads i lejligheden. Måske det punkt jeg glæder mig mest til, og som jeg samtidig orker mindst. Jeg hader at være i denne her fase – jeg vil bare gerne på plads, og det kan kun gå for langsomt men med diverse møbelbutikkers langsomme leveringstider, bliver jeg sat gevaldigt på prøve.. Jeg skal nok se, om jeg ikke kan tage jer med på ‘rejsen’.

♥ Til flere netværksmøder i Ladies First. Jeg er jo med i en gruppe af ansatte, hvor vi en gang om måneden mødes og snakker om, hvordan vi tackler de udfordringer, vi møder i vores arbejds- og karrieliv. Jeg er altid hel høj af inspiration og motivation, når jeg kommer hjem, og jeg glæder mig til de næste.

♥ Lave min Amsterdam-guide til jer. Amsterdam er uden tvivl den fedeste, flotteste og mest betagende storby, jeg har rejst til, så jeg glæder mig til at genbesøge mit kameraarkiv og dele guldkorn med jer.

Hvad har I af rare planer den kommende måned?

Husk at I kan følge mig på Bloglovin’ lige her