Godmorgen. Kan I sove længe? Jeg sidder her med min morgenkaffe inden, hverdagen for alvor starter, når jeg møder ind på arbejde klokken ni. Så er jeg ligesom i gang igen, og selvom jeg da sagtens kunne tage en uge (eller to) mere i feriemode, så synes jeg også, det er okay, er hverdagens trummerum starter igen nu her. For mit vedkommende er det nemlig kun nogle uger, inden jeg igen trækker stikket og tager en uge til Portugal med Tobber. Så virker det hele lidt mere overskueligt. Faktisk står den kommende måned på alskens rare planer (apropos det her indlæg, som I er mange, der har kommenteret på – tak for det!) – se bare med nedenfor.

Jeg håber, I får en dejlig mandag – ferie eller ej.

Psst.. Se mit postkort fra Portugal sidste år

I august vil jeg..

♥ Til Portugal. Samme sted som vi var sidste år. Tobbers forældre ejer nemlig en ferielejlighed i nærheden af Faro. Jeg glæder mig til at rejse med min aller bedste ven og nyde tosomheden, solen og spise masser af lækker fisk.

♥ En weekend til Samsø. Faktisk skal jeg måske afsted både denne her weekend og næste. Næste er det sammen med svigermekanikken, men det gør det ikke mindre dejligt. Vi skal bo i Ballen, og ellers er det vist begrænset, hvad vi har af planer.

♥ Oprette et CVR-nummer. Rimelig kedeligt men årsagen er nu ikke så kedelig endda. Jeg er nemlig inviteret på min første udenlandsrejse gennem bloggen, og til det skal jeg bruge et CVR-nummer.

♥ Holde sommerfest. Sidste år kunne alle, vi havde inviteret, men det er noget mere begrænset i år. Det er så ærgerligt men i stedet for at aflyse, så holder vi den alligevel med dem, der nu engang kan. Og det skal nok blive godt.

♥ Gøde mine planter. Er jeres planter også lige ved at kradse af? Det er mine! Derfor er det også på høje tid, at de får lidt ekstra kærlighed.

♥ Til barnedåb. Min første af slagsen. Og tænk, det er endda en af mine veninder, der er mor. Det er så vildt!

♥ Til te-party fødselsdag. På fredag skal jeg til fødselsdag hos en god veninde, og på trods af at hun fylder 26, så er det altså te-party, hvilket kræver både kjole og hat. Det skal nok blive sjovt!

♥ Lave en mini-guide til Aarhus. Det har længe været på min to do, og nu er den snart færdig. Forhåbentlig kan I bruge den!