December. En mærkelig størrelse synes jeg. Man skal nå det dobbelte på den halve tid, så man kan gå ferie med god samvittighed – selvom det måske betyder stress og jag indtil sidste sekund. Sådan bliver det forhåbentlig ikke her. Vi håber nemlig, at vi kan aflevere bachelor før det aller sidste sekund d. 22 december. Så det arbejder vi på. Det betyder til gengæld, at de næste par uger primært bliver brugt med næsen begravet i bøgerne. Men det skal nok gå. Jeg skriver nemlig sammen med den skøreste og sødeste dame, som holder humøret højt, når vi bliver presset.

Efter et kig i min kalender kan jeg heldigvis også se, at jeg kommer til at kunne nyde masser af små juleglimt i form af rare aftaler og gode traditioner. Se bare med nedenfor.

I december vil jeg gerne..

♥ Holde julebagedag med vores familier på søndag. Vi gjorde det sidste år, og det blev (heldigvis og selvfølgelig) en succes. Så vi gentager seancen igen i år. Alle kommer med lidt. Enten dej eller lækkerier, og så ælter, former og bager vi ellers bare. Vaniljekranse, pebernødder og brunkager i selskab med gløgg og æbleskriver. Naturligvis.

♥ Og når vi snakker om gløgg, har vi talt om at prøve at lave det selv. Tobber har vist en god opskrift. Ellers gad jeg også godt prøve at lave hvid gløgg? Har I mon prøvet det?

♥ Til julefrokost med mine søde gymnasieveninder. Generelt er julefrokoster jo bare en rigtig god undskyldning for at spise god mad og hygge sig. Så det glæder jeg mig gevaldigt til.

♥ Købe mine julegaver i god tid. Ihvertfald ikke i sidste sekund. Jeg er allerede godt på vej, men jeg mangler lige et par stykker.

♥ Bruge onsdag eftermiddag sammen med mine studieveninder til juleklip og hygge. Og nok også bachelor-snak. Det kan vi vist ikke komme udenom.

♥ Sørme i teateret igen, igen. Denne gang med ovennævnte studieveninder. Vi skal se Narnia, og jeg glæder mig så meget!

♥ Lave risengrød. Af en eller anden mærkelig grund synes jeg, at det er vildt bøvlet og besværligt?

♥ Forhåbentlig finde ud af, hvad jeg skal efter jul..

♥ Rydde op i mit skab. Jeg ved, at jeg kommer til at sætte så stor pris på det, når bachelor slut-spurten sætter ind.

♥ Læse Kronvidnet. På opfordring fra mine veninder lånte jeg den hjem, og den er  god! Har I læst den?

Jeg håber, I får en dejlig december! Forhåbentlig uden for mange planer men med tid til julehygge i godt selskab. 

Husk at I kan følge mig på Bloglovin’ lige her

dsc_0563

GemGem

GemGem