I juni vil jeg..

Tænkt sig – det er sommer! Det er jo helt utroligt og fuldstændig fantastisk. Især når vi er så umådelig heldige med vejret. Vi kan jo ikke ønske os noget bedre. Udover at det bliver ved selvfølgelig (vi kræver og kræver). Men det vil nu altså være dejligt – jeg har forholdvis mange udendørsprojekter på programmet den kommende månedstid, som bliver lidt sjovere, hvis vejret arter sig – eksempelvis Northside og ikke mindst kajakkursus.

Som jeg har fortalt, så prøver jeg at holde kalenderen lidt mere åben, end den har været indtil nu, og det afspejler sig (forhåbentlig) også i juni måneds ønskeliste, selvom der stadig er plads til gode, rare planer i programmet. Kig bare med.

I juni vil jeg..

♥ Holde pil-selv-rejer-og-cava-aften for mine kollegaer – det gjorde jeg i fredags, og det var noget af en succes (og så var det dejligt endelig at have en stue, hvor alle kunne være). Pil-selv-rejer er jo også det lækreste i verden og noget så hyggeligt at nusse om.

♥ På Northside. Åh, hvor jeg håber, at vejret bliver godt! Det gør det altså tusinde gange sjovere at være på festival. Jeg er stadig ikke helt med på programmet, så det skal nok køre på repeat den næste uges tid. Skal I afsted?

♥ Starte til kajak-kursus. Helt præcist på søndag efter Northside for, at det ikke skal være løgn. Jeg er faktisk ret nervøs for det, kajakkurset altså, fordi man skal vende med hovedet ned af i båden.. Mon ikke det nok skal gå..

♥ Afvikle et stort projekt på arbejde. En af de ting jeg har haft rigtig travlt med på arbejde den sidste måneds tid eller halvanden, skal afvikles her i juni, og jeg er SÅ spændt og nervøs for, hvordan det kommer til at gå..

♥ Huske at holde små læse-pauser på altanen. Jeg er faktisk blevet rigtig god til det! Det hjælper, når man har en god bog at begrave sig i, og lige nu er jeg virkelig heldig på bogfronten, hvor jeg sluger en hel del bøger. Der kommer blandt andet snart en anbefaling af “Bye Bye Blackbird”.

♥ Bestille flybilletter til vores sommerferie. Fordi vi begge to har fået job, har vi jo ikke rigtig noget ferie. I juli bliver det derfor til en sommerhustur (som også er noget af det bedste), men til august stikker vi af til Portugal, og det bliver så dejligt med lidt af sydens sol.

Hvad har I af rare planer den kommende måned? Noget, vi andre kan blive inspireret af?

Husk at I kan følge mig på Bloglovin’ lige her

1 Comment

  • Reply Sarah 5. juni 2018 at 11:37 am

    set lyder som en dejlig juni, du har forude! Hvor skal I mon hen i Portugal? Jeg kan på det varmeste anbefale Porto, hvor vi var sidste sommer. Skønneste by!

  • Leave a Reply