Og så blev det maj – inden jeg havde nået at se mig om. Søde, milde maj, hvor alt spirer og gror. Det er som om, der er ekstra tryk på naturen i de her uger efter det lange, kolde forår. Alt har ekstra travlt med at springe ud, og jeg nyder at se, hvordan naturen bliver grønnere hver eneste dag. Det er altså en af fordele ved at have hund – at man kommer ekstra meget udenfor og derfor lægger nøje mærke til, hvordan årstiderne tager hinanden.

Nu må vi bare håbe, at foråret snart kommer for good. Så er alting lidt bedre, sødere og nemmere, ikke? Det er ihvertfald udgangspunktet for denne måneds ønskeseddel fyldt med forårsfornemmelser og kærkomne fridage.

I maj vil jeg..

♥ Spise koldskål. Både den købte og den hjemmelavet slags. Gerne med jordbær selvfølgelig.

♥ Nyde vores lejlighed. Vi er snart ved at være rigtig på plads, og det er SÅ dejligt. Det betyder, at jeg begynder at føle mig hjemme, og jeg glæder mig til en langsom eftermiddag i sofaen med en god bog.

♥ Og når vi snakker bog, så vil jeg gerne læse “Bye Bye Blackbird” af Jesper Stein færdig. Det er virkelig en god én, som jeg glæder mig til at dele med jer.

♥ Holde nogle gode og velfortjente fridage. Faktisk er vi så heldige at have fået en ekstra (betalt) fridag på mit arbejde, så den skal nydes ekstra meget.

♥ Og måske skal vi en tur i sommerhus i de føromtalte fridage, hvis vejret er til det. Det er det bedste, jeg ved, så jeg krydser fingre for, at vi kan låne en bil og trille derned.

♥ Spise brunch. Jeg har både en til gode med min lillesøster på Bernt & Co, og så gav Tobber mig en morgenmad på The Lazy Wombat, som jeg glæder mig til at indløse.

♥ Forhåbentlig få indrettet vores lille kontorhjørne i lejligheden og hængt de sidste ting op. Blandt andet nogle reoler fra Trævarefabrikken.

♥ Se, om jeg ikke kan udnytte nogle af de gratis koncerter, som SPOT byder på – jeg vil vildt gerne høre Pernille Rosendahl.

Hvad har I af rare planer den kommende måned? Selv starter jeg måneden med en lang arbejdsdag i København. 

Husk at I kan følge mig på Bloglovin’ lige her