God morgen. Jeg sidder med morgenkaffen, og om lidt går jeg en tur med Albert, inden jeg møder på arbejde. Tobber tog på skiferie i lørdags (det heldige asen), så jeg er alene hjemme helt indtil på næste lørdag. Derfor byder den kommende uge også på ekstra mange besøg og aftensmadsaftaler herhjemme – jeg skal nødigt føle mig alene jo – og så tager jeg faktisk i sommerhus med nogle søde veninder på fredag, så det skal nok gå altsammen. Det hårdeste er helt klart at have Albert alene, men jeg nyder simpelthen, at her altid er nogen, så de ekstra ture klarer jeg snildt.

På arbejdsfronten var 1. marts jo startskuddet til den første måned med mit nye arbejde, og jeg glæder mig til at komme ind i en god rytme, men med en helt almindelig arbejdsuge er jeg også ekstra opmærksom på at få putte særligt gode ting i kalenderen, så jeg ikke bare løber rundt i et hamsterhjul, hvor den ene uge tager den anden. Og det må man sige, jeg har gjort – især i slutningen af marts, hvor jeg skal på en lille tur udenlands. Måske I ud fra billedet kan gætte, hvor vi skal hen?

I marts vil jeg gerne.. 

  • Have rigtig mange hverdagsaftaler – især den kommende uge. Jeg får en sød veninde på besøg på i aften, og på torsdag kommer mine gymnasieveninder til aftensmad.
  • I IKEA med min farmor og farfar – noget, vi har snakket om længe, og som endelig skal være, nu hvor jeg har en ugentlig fridag. Så i morgen formiddag triller vi derud. Hvis I ikke har opdaget det, så elsker jeg at bo i samme by som dem – og faktisk bliver vi snart næsten-naboer.
  • I sommerhus med søde studiepiger fra fredag til søndag i denne her uge. Det er verdens bedste måde at koble af på, og så hygger man sig altså bare på en helt anden måde, når man er sammen flere dage i streg.
  • Til det her seje arrangement med Ladies First, hvor vi skal høre om Customer Experience. Måske, der er andre, der skal afsted?
  • Og når vi snakker om Ladies First, så starter jeg i et mega spændende netværksforløb her i marts, hvor jeg fem hverdagsaftener i løbet af foråret skal mødes med andre seje damer, der er relativt nye på arbejdsmarkedet og snakke om, hvordan man får det bedste ud af sit (arbejds)liv .
  • På Vincafeen og have tapas og vin med mine gymnasiepiger – en fødselsdagsgave som vi endelig skal indløse.
  • Og sidst men ikke mindst til Amsterdam med min mor, lillebror og Tobber i påsken! Jeg har aldrig været i byen før, så jeg vil meget gerne have gode tips til, hvad vi skal se, spise og opleve!

Hvad har I af planer den kommende tid? Nogen, vi andre kan blive inspireret af?

Husk at I kan følge mig på Bloglovin’ lige her

GemGemGemGemGemGem

GemGemGemGemGemGem

GemGem

GemGem

GemGem