I november vil jeg..

Med det fantastiske vejr der er i dag, så får jeg lyst til at sige magiske november. Måneden der ellers normalt føles som om, den aldrig slutter, og som blender ind i de øvrige vintermåneder, der bare er mørke, kolde og uinspirerende. Men med sådan en start som i dag, så håber og tror jeg på, at denne her november bliver god. Jeg gør ihvertfald mit for det og har fyldt måneden op med med masser af rare planer – især indendørs. Når vi nu ikke kan lave om på, hvordan døgnet er skruet sammen, så må man jo få det bedste ud af de mørke eftermiddage, vi går i møde, og jeg prøver at nyde at man har en god undskyldning for at skrue ned for tempoet og i stedet nyde nogle langsomme dage med masser af boglæsning, te og hyggelige aftaler.

Nedenfor kan I se et lille udpluk af det, jeg har stående i kalenderen – både faste og mindre faste aftaler.

I november vil jeg..

♥ Spise på Madklubben. Min mor har fødselsdag i morgen, og det skal fejres i næste weekend. Det er ret blandet, hvad folk synes om det, men jeg glæder mig nu engang alligevel.

♥ I Musikhuset. Musikhuset har været så søde at spørge, om jeg har lyst til at komme ind og se nogle forestillinger og skrive lidt om deres vinterprogram her på bloggen, og det var jeg hurtig til at takke ja-tak til. Første forestilling er allerede på tirsdag, hvor jeg sammen med en veninde skal se SKAM, og jeg er virkelig spændt på, hvordan den er.

♥ Juice mere. Vi havde en rest fennikel i køleskabet forleden, som blev tryllet om til den lækreste juice, og så kom jeg pludselig til at tænke over, hvor længe det er siden, jeg har juicet. Det skal jeg altså gøre mere – især her i de mørke måneder.

♥ Invitere mine veninder på en hel dags hygge. Når jeg ses med mine veninder, er det ofte til aftensmad, og det er vi gode til. Det, vi er mindre gode til, er, at ses længere tid af gangen. Det laver vi om på på lørdag. Planen er endnu uklar, men vi skal ihvertfald mødes tidligere end normalt.

♥ Begrave næsen i et “Et lille liv”. Hvis I følger med på Instagram, har I nok lagt mærke til, at jeg læser, og læser og læser (gerne i denne her stol). Lige nu er jeg i gang med en ordentlig klæbert (med den selvmodsigende titel) “Et lille liv”. Jeg er godt 300 sider henne, og lige nu tror jeg, jeg hurtigt får slugt resten.

♥ Beholde mit overskud. Som jeg fortalte, så er jeg inde i en periode, hvor jeg virkelig synes, jeg er i flow (i mangel på bedre ord). Jeg når alt det, jeg gerne vil – træning, arbejde, veninder – og samtidig har jeg tid til at bruge en halv eftermiddag med næsen i ovenstående bog, på at se et hav af gode serier og ordne alt det, jeg ikke når normalt. Jeg ved ikke helt, hvad mit overskud skyldes, men jeg prøver dels at nyde det samtidig med, at jeg prøver at lægge mærke til, hvad det er for nogle små ting, der gør forskellen. Hvis jeg finder ud af det, lover jeg at sige til 😉

♥ Skue ned for mit forbrug. Efter jeg har fået job, er der mange, der spørger, om det ikke er dejligt at tjene mere. Det korte svar er jo – men faktisk så bruger jeg ikke flere penge, end jeg gjorde førhen. Alligevel har alle mine rejser i september og sommeren generelt været en dyr fornøjelse, og derfor er jeg ekstra opmærksom på ikke at bruge penge her, der og alle vegne. Noget, jeg gerne vil dele flere tanker med jer om.

♥ Tage hul på julehyggen. Jeg har aldrig været særlig meget til juletam – og her mener jeg både julepynt, julemad og juledagene i sig selv. Men det har ændret sig. I år vil jeg nemlig gerne være på forkant og pynte lejligheden op, og så holder vi også traditionstro en julebagedag, hvor både Tobbers og min familie er inviteret.

4 Comments

 • Reply Anne 1. november 2018 at 8:23 pm

  Jeg kan godt genkende følelsen med overskud, og det er, som om vejret har en stor indflydelse på det. Trods nogle virkelig trælse vejr-dage, mindes jeg ikke, at vi har haft så tørt et efterår før 🙂
  Jeg hopper med på vognen om at skrue lidt ned for mit forbrug. Det er ikke efter tøj, jeg (primært) kaster mine penge, men derimod har jeg været lidt for god til at hente lækre salater hos Fika og Glad og gå på opdagelse i helsekosten. Men hey, men hvem bliver ikke også fristet der? 😉
  Julehyggen skal der bestemt skrues op for! Jeg har en tradition med at begynde på den første julekalender i efterårsferien, og nu er jeg snart færdig med Pagten. Det er virkelig min yndlings. Jeg har allerede været på mit første julemarked, hvor jeg fik købt lyskæder, gavepapir, servietter og andre jule-dimser (meget apropos det med at skrue ned for forbruget …). Jeg har fået samlet naturting til dekorationer, og brainstormen til julegaveindkøb er også gået i gang. December er uden tvivl min favoritmåned, og jeg sender gerne lidt julestemning i din retning <3

  • Reply Thit 2. november 2018 at 12:33 pm

   Hej søde Anne.
   Det er skægt, du nævner Cafe Fika – det var der, jeg sad i går, da jeg skrev indlægget 😉 Jeg tror, det er sundt at tænke over, hvordan man bruger sine penge, og at man nogle gange kan skrue op og ned for det. Ift. juleting er jeg nok nødt til at kaste lidt penge efter det. Vi ejer fire julestjerner som det eneste, og det kommer man ikke ligefrem særlig langt med.. Måske du kan give nogle gode tip til, hvor jeg finder fint, enkelt og relativt billigt pynt? Jeg har selv overvejet Bahne? Og tak for dit julestøv – det er værdsat. Knus

   • Reply Anne 3. november 2018 at 3:02 pm

    Bahne har så mange fine ting, men Sinnerup er også rigtig god! Ellers vil jeg allerhelst købe julepynt på julemarkeder, da det er mere “rustikt” og personligt og knap så masseproduktion-agtigt 😉 Hvis du vil kaste dig ud i at flette stjerner og hjerter, laver Søtrene Grene hvert år de smukkeste strimler – jeg fletter og fletter selv på livet løs <3

    • Reply Thit 4. november 2018 at 1:27 pm

     Det kan jeg godt forstå 😉 Det er bare ofte såååå dyrt, synes jeg. Men tak for tip – også med Sinnerup og Søstrene Grene. Der må jeg vist ind forbi (selvom jeg lige skal lære at lave en stjerne først, haha..).

  Leave a Reply