billede-12-07-2017-12-58-50Godmorgen venner. Hold da op en uge. Det var heldigt, at vi nåede at fejre kærligheden i torsdag, for jeg skal da lige love for, at sådan en flytning kan tage livet af selv det lykkeligste kærlighedsforhold. Ej, det er gået fint med at flytte, men for søren hvor er man brugt bagefter. Både i krop og sind. Jeg er sådan to skridt bagefter det hele, så jeg løber ekstra hurtigt i disse dage. Derfor er det næsten også en uge siden, jeg har været herinde forbi. Det er aldrig sket før. Men nu er jeg tilbage. En smule forpustet men nu med orden i køkkenskabene, og så arbejder jeg mig stille og roligt igennem ugens to do.

Og med ny lejlighed er der endda kommet en ny måned at tage hul på med masser af dejlige planer. Blandt andet to koncerter og en tur i teateret. Jeg har nævnt det før, at jeg gerne vil være bedre til at komme ud på hverdagsaftenerne, og det synes jeg, den næste måned er bevis på. Selvfølgelig med en god blanding af hverdagstrummerum og arbejde.

I november vil jeg gerne..

♥ En tur i sommerhus i Blokhus. Tobbers faster har et sommerhus deroppe, og hvis al logistik går op, bruger vi næste weekend igen deroppe. Alle mine veninder, der ikke kommer fra Aarhus, tager ofte hjem og kobler af hos deres familie, og selvom jeg stornyder at al min familie er her i Aarhus, får jeg lyst til at tage væk fra byen, vores lejlighed og vasketøjet. Så det håber jeg, vi skal.

♥ Høre Tina Dickow på mandag. Jeg tror, jeg har hørt hende tre gange før i år, men jeg synes, hun er så god og fin.

♥ Og når vi snakker om koncert, skal jeg høre Anohni i Musikhuset. Kender i ham? Eller hende er det faktisk (han har skiftet køn). Før var han forsanger i bandet Anthony and the Johnsons, men i år er hun en af Aarhus’ hovedkunstnere under 2017.

♥ I Aarhus Teater og se “Sne”. Har I set den? Jeg ved ikke andet, end at den handler om demens. Det er altid så svært med teater, for ofte køber man billetterne lidt i blinde. Når rygterne om at forestillingen er god, er alle billetterne jo udsolgt, så nu har vi været på forkant.

♥ Bruge en søndag på vinsmagning sammen med min far og familie.

♥ Læse “Brobyggerne”. Jeg er begyndt, men jeg er desværre ikke helt bidt endnu. Har I læst dem?

♥ Løbe en tur med Running Wild en søndag. Om søndagen løber de nemlig nogle gode, lange ture og når jeg endelig tager mig sammen, nyder jeg det faktisk. Det er en rigtig god måde at få løbet langt.

♥ Planlægge mine julegave-indkøb. Jeg er ikke en særlig stor jule-entusiast, så jeg er (desværre) ikke sådan en, der nyder at kigge på gaver hele december. Men jeg vil gerne holde julebage-dag for vores familier. Sidste år var en succes, som gerne skal gentages.

Jeg håber, I får en dejlig november. Hvad skal I? Har I nogle planer og hyggelige aftaler, vi andre kan blive inspireret af? 

Nu vil jeg tage på arbejde, og så har jeg et hængeparti. Jeg har nemlig lovet jer et indlæg om mine jobs, og det er liiige på trapperne. Kan I have en dejlig onsdag <3

Husk at I kan følge mig på Bloglovin’ lige her

GemGem

GemGem